Anamaria Prodan îl cheamă acasă pe Laurențiu Reghecampf: „Este dorința mea și a copiilor, pe care de nenumărate ori i-am transmis-o”

Anamaria Prodan s-a săturat de scandalurile cu Laurențiu Reghecampf și îl cheamă acasă pentru a-și vedea copilul. Impresara vrea să încheie toate procesele cu fostul ei soț și să îngroape securerea războiului.

Divorțul Anamariei Prodan de Laurențiu Reghecampf a ținut prima pagină a ziarelor mult timp, iar acum impresara vrea să facă pace cu antrenorul. Reghe a părăsit-o pe vedetă pentru o femeie mult mai tânără, care l-a făcut și tată pentru a treia oară.

În cadrul unui interviu, Anamaria Prodan a declarat că s-a săturat de certuri și că își dorește liniște pentru ea și copiii săi. Impresara este de părere că a fost o greșeală ceea ce fostul ei soț a făcut, însă a fost alegerea lui să se îndepărteze de familie.

„Eu și copiii mei, în primul rând, nu mai suntem interesați de această promovare care ne-a făcut foarte mult rău! Îmi doresc foarte tare și eu și Laurențiu jr, și Sarah, și Rebecca și Luca, cu siguranță, să încheiem această căsnicie într-un mod măreț, așa cum am început-o. În primul rând, pentru copiii noștri, pentru noi, pentru că acest circ trebuie închis. Cred că dacă avem respect pentru copiii noștri și pentru noi, ca oameni, lăsând la o parte faptul că oricine, oricine de pe pământul asta greșește, repet, suntem oameni, nu computere, până și computerele se defectează, nu?!

„Ceea ce am construit eu și Laurențiu Reghecampf nimeni nu o să mai facă în zeci de ani de acum înainte'

Cred că din respect pentru familia și copiii noștri, trebuie să închidem aceste procese care aduc pete mari pe numele nostru. Ceea ce am construit eu și Laurențiu Reghecampf, cu siguranță, și spun în cunoștință de cauză, nimeni nu o să mai facă în zeci de ani de acum înainte. De ce? Pentru că noi am făcut istorie fără ajutorul nimănui în țara aceasta', a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

anamaria-prodan-laurentiu-reghecampf-si-bebetoSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

De asemenea, impresara a declarat că îl așteaptă oricând acasă pe Laurențiu Reghecampf pentru a-și vedea copiii. Anamaria Prodan este deja de câteva luni implicată într-o altă relație și este foarte fericită alături de noul ei partener.

„Cred că problemele pe care le avem, mari sau mici, trebuie să le rezolvăm doar noi doi, fără declarații, fără războaie. Da? Toate procesele pe care Laurențiu le-a deschis față de familia noastră, noi sperăm să le închidă cât mai repede. Eu cred că familia este uriașă, copiii aceștia sunt incredibili, și, repet, este dorința mea și a copiilor, pe care de nenumărate ori i-am transmis-o lui Laurențiu. Noi dorim, și chiar vorbeam cu copiii, și poate e momentul perfect pentru a-l face să înțeleagă că nu ne interesează absolut nimic sau nu ne mai interesează din momentul în care a plecat, nimic legat de viața lui.

„Laurențiu în momentul în care se va trezi din acest vârtej va înțelege exact cine a fost în spatele acestor nenorociri'

Să îl ajute Dumnezeu să construiască, de acum înainte, măcar o miime din cât a construit alături de mine și de copiii noștri. Așteptăm oricând să vină acasă, să-și vadă copiii, să îi scoată la masă, să petreacă timp cu ei. Pentru că el a fost în perioada în care a fost cu noi, tatăl copilului meu și tatăl fetelor mele din prima căsnicie, pentru că așa e normal. Cred că am avut perioada când am fost exemplu în țara asta. Eu și copiii mei ne cerem scuze pentru greșelile făcute. Cred cu tărie că Dumnezeu va da fiecăruia după suflet. Mai știu că Laurențiu în momentul în care se va trezi din acest vârtej va înțelege exact cine a fost în spatele acestor nenorociri și ce s-a întâmplat cu adevărat, și știu clar că nu o să mai vină să spună la televizor: «Anamaria nu m-a lăsat să fac aia sau nu m-a lăsat să fac alta», pentru faptul că eu l-am protejat enorm în toți acești ani și am fost scutul lui, cum am mai spus-o'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete