Anamaria Prodan, față în față cu iubita lui Laurențiu Reghecampf: „Cu această femeie chiar nu ne batem capul”

Săptămâna aceasta, Anamaria Prodan a avut cea de-a doua înfățișare la procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Zilele următoare se va întâlni și cu actuala sa iubită.

Anamaria Prodan mai are un proces de dus. Corina Caciuc, iubita antrenorului, a dat-o în judecată. Aceasta din urmă susține că impresara ar fi denigrat-o și ar fi acuzat-o de lucruri extrem de grave.

„Săptămâna viitoare am proces cu amanta, căci e tare supărată că eu vorbesc despre ea! Vorbesc faptele și ziarele. Eu doar citesc și mă minunez. Am să aduc martori ca să închidem și acest dosar și Reghecampf să înțeleagă că dacă nu a învățat să fie bărbat lângă mine atâția ani, nu mai are cum să învețe acum și va rămâne așa cum este astăzi pentru totdeauna. De râsul tuturor bărbaților! Și de râsul fetelor de oraș!', a spus Anamaria Prodan pentru Antena Stars, scrie Libertatea.

Anamaria Prodan a spus în repetate rânduri că nu vrea să vorbească despre femeia care i-ar fi distrus familia. Impresara susține că îi vine să bage capul în pământ de rușine din cauza trădării celui pe care l-a numit „soarele' ei.

„Amanta lui nu există în ecuație. Ea s-a anonimizat de când s-a născut. Dacă nu era asta la Reghe, era alta, cum au fost multe. Deci cu această femeie chiar nu ne batem capul. Ea este ziare la fotografiile cumplite ale ei din cluburi de noapte. Ne este rușine să ascultăm poveștile arhicunoscute în oraș, de ne este rușine să intrăm în restaurante.

Ne este rușine să ne uităm în ochii bărbaților din oraș care ar face pe oricine să fugă învârtindu-se! Ferească Dumnezeu să ai dosare de prostituție, droguri sau ce vedem toți prin ziare. Videouri de genul Kamara, cu sfaturi la 18 ani să mergi la doctor să te tratezi, la școală, cumplit. Horror! Dacă pe Reghe nu-l interesează, ne bucurăm pentru el că și-a găsit dragostea', a mai spus impresara.

Vedeta susține că antrenorul este manipulat de actuala sa iubită și din cauza ei are o atitudine nepotrivită față de copii. Mai mult decât atât, în urma episodului din fața Judecătoriei Buftea când Luca nu a băgat-o în seamă pe Sarah și aceasta a început să plângă, Anamaria Prodan consideră că Laurențiu Reghecampf dezbină frații.

„Și îl rugăm, din nou, public, să vină să divorțeze. După, îi e greu să mai stea cu bani de țigări în buzunar dacă amanta vede că nu vrea să divorțeze. V-am spus, el este supersupus și când amanta ridică tonul, îi stă inima. Vorbește despre copii? Păi poate îl învață cineva că divorțează de Anamaria, nu de copiii lui.

Nu ai cum să învrăjbești frații între ei. Nu ai voie ca părinte să faci așa ceva! Dimpotrivă, tu ai datoria să-i aduni pe toți în jurul tău. Reghe a adunat în jurul lui fete de oraș. Le deschidea afaceri pe banii familiei și după, alea îl țineau acasă la nevastă', a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete