Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Ce a vorbit la tribunal cu copiii, după procesul cu Anamaria Prodan: „Asta este părerea mea, total diferită de a ei”

Laurențiu Reghecampf a făcut primele declarații după ce pe 4 aprilie s-a întâlnit la judecătoria Buftea cu Anamaria Prodan la a doua înfățișare a divorțului. A vorbit despre copii, dar și despre ce se va întâmpla pe viitor cu separarea legală de soție.

Laurențiu Reghecampf a contrazis-o pe Anamaria Prodan. Ea a spus că antrenorul nu a stat deloc de vorbă cu Sarah, fiica ei cea mică, și cu Bebeto, băiatul lor. „Nu a vorbit deloc nici cu Sarah, nici cu Bebeto, a trecut pe lângă ei de parcă nici nu știa cine sunt. A fost o mare dezamăgire. Și îmi pare ruă că s-a întâmplat așa pentru că ei și-au dorit atât de mult să vină să îl vadă, pentru că doar așa puteau să îl vadă…', a spus ea pentru fanatik.ro.

De fapt, antrenorul a stat de vorbă la judecătorie cu copiii pe care nu îi mai văzuse de luni de zile. „Când am ajuns la Tribunal nu am văzut copiii de mulțimea de jurnaliști care erau adunați în jurul Anamariei. Dar am vorbit și cu Bebe, și cu Sarah, după ce s-a terminat procesul, în sala avocaților, la Judecătorie. Am stat cu ei mai mult de 10-15 minute. L-am întrebat pe Laurențiu jr. de ce nu este la școală, pentru că știu că avea program la școală. Nu mai contează, nu vreau să o discuție din asta. E problema mamei lui… În fine, sunt lucruri care o să se rezolve în timp. Pot să o înțeleg pe Anamaria că vrea să sensibilizeze, cumva, lumea, că vrea să facă anumite jocuri, dar cred eu că, în primul rând, trebuie să dovedească că este mamă, că are grijă de copii', spune Laurențiu Reghecampf.

schbjfvSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Totodată, el s-a arătat că Anamaria Prodan a mers la proces însoțită de copii. Laurențiu Reghecampf nu își dorea să îl implice pe Bebeto. „Un copil când are program de școală nu are ce să caute la un asemenea proces. Și dacă avea timp liber, eu sunt de părere că nu este treaba copiilor să asiste la asemenea momente, mai ales când este vorba de un copil de 13 ani. Dar asta este părerea mea, este total diferită de a Anamariei, și nu o condamn. Eu nu am vrut niciodată ca Bebe să participe la asta. Cu siguranță Bebe va fi bine pentru că este un copil matur, foarte inteligent, a stat tot timpul lângă mine, lângă mama lui, a fost înconjurat doar de oameni mari, cu siguranță va trece peste acest moment dificil pentru un copil de 13 ani', a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit tot pentru Fanatik că divorțul lui de Anamaria Prodan mai are până la finalizare cel puțin o lună și jumătate. „La Tribunal nu s-a întâmplat nimic în afara unui termen, așa cum prevede legea, pentru ca părțile să aibă timp să se gândească. Va fi un nou termen pe 16 mai', a mai adăugat antrenorul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete