Anamaria Prodan a primit cea mai frumoasă declarație de dragoste din partea lui Laurențiu Reghecampf: „Vă doresc măcar o unime din dragostea care este revărsată asupra mea de soțul meu ..”

Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan

De ceva vrem-ncoace, despre căsnicia Anamariei Prodan (46 de ani) cu Laurențiu Reghecampf (44 de ani) se tot zvonește prin presă că ar fi la un pas de a se destrăma.

Cu fiecare ocazie, însă, cuplul infirmă speculațiile și demonstrează cât de mult se iubesc unul pe altul.

Anamaria Prodan a primit cea mai frumoasă declarație de dragoste din partea lui Laurențiu Reghecampf: „Vă doresc măcar o unime din dragostea care este revărsată asupra mea de soțul meu ..”

Recent, pe contul personal de Instagram, Anamaria Prodan a făcut public un mesaj privat primit de la partenerul ei de viață.

„Să-mi pară rău? Să-mi pară rău că-n viața asta, făcută-n mare parte din rutină, mi-a fost dat să trăiesc ceva adevărat și-atât de frumos?

Dacă mâine aș lua viața de la capăt și cineva m-ar pune s-aleg, înfățișându-mi de la-nceput și suferința cu care-aș plăti bucuria, eu tot te-aș alege”, i-a scris Laurențiu Reghecampf soției sale, Anamaria Prodan, într-un mesaj privat trimis pe Whats App.

În descrierea imaginii, Anamaria a scris: „Fără cuvinte … după atâția ani de căsnicie, să primești așa mesaj …

Vă doresc și vouă măcar o unime din dragostea care este revărsată asupra mea de soțul meu ..”.

Anamaria Prodan, despre mariajul la distanță: „Nu e ușor”

La sfârșitul lunii septembrie, pentru Click!, Anamaria Prodan a dezvăluit cum decurg întâlnirile cu partenerul ei de viață atunci când se revăd după o perioadă lungă în care au stat despărțiți.

„Eu și Laur ne-am găsit numai bine, pentru că suntem amândoi foarte romantici!

Pentru noi, atunci când vine în România sau merg eu la el, este aproape obligatoriu să ne petrecem cel puțin o seară numai noi doi, la un restaurant, cu o mâncare bună și câteva ore în care vorbim pur și simplu.

Funcționează perfect. Nu trăim în aceeași țară și, deși vorbim zilnic la telefon, altceva e să stăm față în față, să ne bucurăm unul de celălalt”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!.

Anamaria Prodan este cunoscută publicului drept impresar și vedetă de televiziune.

Este mama a două fiice, Rebecca (20 de ani) și Sarah (19 ani), din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, primul ei soț.

Vedeta mai are un fiu, Laurențiu sau Reghe Junior (11 ani), alături de actualul soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca (18 ani), dintr-un mariaj anterior.

Foto: Instagram

Citește și:

Celebrul artist și-a cerut public iertare soției și familiei după ce a fost fotografiat beat în compania unei colege de muncă

Ilinca Vandici vorbește în premieră despre cel mai mare rău pe care i l-a făcut un bărbat în viața ei

Au renunțat la cosmeticele scumpe! Ce trucuri de înfrumusețare folosesc Alina Ceușan și Carmen Grebenișan la Asia Express?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete