Au renunțat la cosmeticele scumpe! Ce trucuri de înfrumusețare folosesc Alina Ceușan și Carmen Grebenișan la Asia Express?

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Competiția Asia Express nu înseamnă doar aventură și distracție, ci și renunțarea la obiceiurile și ritualurile de zi cu zi. Obișnuite să folosească zilnic cosmetice și produse de îngrijire foarte scumpe, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au fost nevoite să renunțe la toate acestea.  Ce trucuri de înfrumusețare folosesc la Asia Express?

Cu toate că participarea la Asia Express nu le interzice să folosească produse de beauty, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au lăsat acasă o mulțime de creme, uleiuri sau farduri și asta pentru ca rucsacul pe care îl poartă în spate să nu fie exagerat de greu.

Ce trucuri de înfrumusețare folosesc Alina Ceușan și Carmen Grebenișan la Asia Express?

Au ieșit din zona de confort, dar asta nu înseamnă că au renunțat la ritualurile lor de înfrumusețare. În cadrul competiției Asia Express, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au dat frâu liber imaginației și au găsit cele mai inventive variante pentru ca pielea sau părul lor să arate în continuare impecabil.

“Noi suntem blonde și avem mari probleme când umiditatea este foarte mare. La un moment dat eu păream un pop-corn explodat. În trusa de make-up nu avem foarte multe lucruri, adică nu avem tot ce ne-ar trebui, pentru că am încercat să punem strictul necesar, să nu avem un rucsac prea greu. Aici am învățat că de nevoie poți să fii super inventiv și atunci ne-am dat seama că putem să cerem ulei pe la casele la care ajungem. Inițial am crezut că toată lumea are ulei de cocos și asta o să fie super pentru noi. Nu a fost chiar așa. Prima oară am primit un ulei rânced. Nu știm din ce era, avea un miros foarte ciudat, dar am zis că o să încercăm și asta, aia e! L-am aplicat pe păr, ne-am culcat, iar a doua zi chiar s-a văzut diferența. La una dintre cazări o doamnă avea un ulei ceva mai bun pe care ni l-a pus într-o sticlă de 0.5L. O purtăm cu noi peste tot și am descoperit că e bun nu numai pentru păr ci și pentru corp: gât, decolteu, genunchi, picioare, zone uscate. După o zi de cursă în Asia Express, să te dai seara cu niște ulei, de care o fi el, pe picioare e ceva magic.”, a spus Carmen Grebenișan.

“Când ne-am făcut bagajul, am renunțaț la multe produse pe care noi le folosim în mod curent pentru că nu e simplu să alergi săptămâni la rând cu casa în spate. În mintea noastră ne gândeam că o să găsim câte un avocado, câte un mango, fructe din care să ne facem niște măşti naturale. Nu a fost cazul, așa că ne-am descurcat cu ce am primit. Umblăm cu sticla de ulei după noi și de câte ori ajungem la o cazare îi rugăm să ne facă un refill.”, a adăugat Alina Ceușan.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Carmen Grebenișan și Alina Ceușan.

Foto: pr, facebook

Citește și:

Miss Universe 2019. Cum arată cea mai frumoasă femeie din lume?

Ilinca Vandici vorbește în premieră despre cel mai mare rău pe care i l-a făcut un bărbat în viața ei

Celebrul artist și-a cerut public iertare soției și familiei după ce a fost fotografiat beat în compania unei colege de muncă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete