Ana Pandeli a născut o fetiță. Mesajul emoționant transmis de Codin Maticiuc: „O să facă această lume puțin mai bună ”

Ana Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc, a născut o fetiță perfect sănătoasă pe 10 octombrie 2022. Actorul din serialul „Clanul' a dezvăluit ce nume i-a ales micuței.

Ana Pandeli a devenit mamă pentru a treia oară. Iubita lui Codin Maticiuc a adus pe lume luni seară o fetiță perfect sănătoasă. Ea mai are un băiat dintr-o relație anterioară și o fetiță, Smaranda, cu actorul.

Codin Maticiuc a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant și o fotografie cu iubita sa și bebelușa nou-născută. Actorul din serialul „Clanul' este foarte fericit și are familia pe care și-o dorea dintotdeauna. El nu face diferențe între băiatul Anei și fiica lui, astfel că spune despre copil că este fiul lui.

Pe prima fetiță, Smaranda, au botezat-o după mama actorului. Pentru cea de-a doua fetiță, Ana Pandeli și Codin Maticiuc au ales un nume foarte frumos, Ilinca.

Stați liniștiți: a venit ILINCA. O să facă această lume puțin mai bună și România mai frecventabilă. Simt eu, cu inima mea de tată. #ilinca #10.10', a scris Codin pe rețelele de socializare.

Codin-Maticiuc-si-iubita-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

În urmă cu doar două zile de a veni pe lume Ilinca, Codin Maticiuc și-a anunțat fanii într-un mod inedit că va fi din nou tată de fete printr-o postare emoționantă pe rețelele de socializare, postare intitulată „Nostradamus’.

„Nostradamus

Ți-ai imaginat vreodată cum e să îți cunoști măcar o mică parte din viitor? Să știi cu siguranță ziua în care vei cunoște o persoană care îți va schimba viața? Care îți va modifica prioritățile, modul de a gândi, felul în care te raportezi la viață? Te-ai gândit vreodată cum ar fi să știi exact care este ziua în care vei cunoaște dragostea?

Să mergi la culcare în noaptea dinainte cu acest gând: mâine. Mâine totul va fi diferit. De mâine mi se modifică întreaga structură celulară. Mâine sunt altul.

M-am gândit la toate astea înainte să se nască Smaranda. Cum e să știi exact ziua în care o să întâlnești cea mai importantă persoană din viața ta. Da, bro, uite ce sa fac, bine pe acasă. Peste trei zile o s-o întâlnesc pe una pentru care te voi ucide fără să stau pe gânduri ca s-o fac fericită. Tu ce faci, bro?

Câteva lucruri au fost chiar peste așteptări la Smaranda. Sa fiu primul care a văzut-o și mai ales primul care a ținut-o de mână. Când au dus-o în altă cameră în timp ce pe mamă o coseau, m-au lăsat sa stau cu ea. Doar noi doi. Și ne-am ținut de mână și am știut c-o s-o țin mereu.

Am știut dinainte că o s-o iubesc. Nu am știut însă că voi fi total îndrăgostit de ea. Efectiv îndrăgostit ca de o domnișoară. Sunt mândru când râde la glumele mele, fâstacit când mă pomenește, topit când mă atinge. Ca o dragoste de liceu. Tot ce-mi doresc este să mă bage puțin în seamă.

Alt lucru este că nu am realizat că-mi poate fi și călcâiul lui Ahile. N-am știut că mai există feluri în care poate să doară total noi și crunte. N-am știut că mă pot nărui din lacrima altuia.

Acum știu tot: dragostea ca în povesti, pasiunea nestăvilită și tot ce e mai sfânt pe lume vine să mă întâlnească în câteva zile. Vine să-mi arate că nu sunt dragon cu mai multe capete așa cum că credeam ci unul cu mai multe inimi. Vine să salveze lumea sau măcar țara, alături de sora și fratele ei. Vine Ilinca Maticiuc’, scria actorul înainte de a se naște micuța bebelușă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete