Simona Halep și Toni Iuruc s-au întâlnit din nou la notar. Au divorțat oficial

Simona Halep și Toni Iuruc s-au întâlnit din nou la notar, la o lună după ce au anunțat divorțul. Jucătoarea de tenis și partenerul ei s-au despărțit oficial.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au întâlnit în cursul zilei de luni, 10 octombrie, la notar, unde au stabilit ultimele detalii despre divorț. Aceștia s-au despărțit pe cale amiabilă, fără să împartă bunurile.

Jucătoarea de tenis a intrat grăbită la notar și nu a vrut să stea de vorbă cu jurnaliștii aflați la fața locului. Simona Halep purta un palton maro, lung până în pământ.

O jumătate de oră mai târziu a apărut și Toni Iuruc. Îmbrăcat într-o ținută elegantă, omul de afaceri a făcut scurte declarații. „Sunt foarte bine, mulțumesc', a spus Toni Iuruc pentru Fanatik.

Simona-Halep-Toni-Iuruc-9SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat înainte de nuntă

La nici un an de la cununia lor civilă din Constanța, Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat. Jucătoarea de tenis și omul de afaceri au pus punct căsniciei lor, după cum a confirmat el pentru fanatik.ro.

Jucătoarea de tenis a făcut primele declarații, după ce s-a aflat de divorț. Simona Halep s-a despărțit de Toni Iuruc înainte cu două luni de cununia religioasă. Ea a fost discretă în declarații, însă după ce a devenit o femeie liberă, sportiva a postat un mesaj pe Instagram.

„Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect’, a transmis Simona Halep pe rețelele de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete