Ana Morodan, noi detalii despre ziua în care a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise și a alcoolului: „Asia Express m-a distrus psihic”

Ana Morodan a făcut noi declarații după ce în urmă cu câteva săptămâni a fost în centrul unui scandal monstru. Creatoarea de conținut a explicat ce s-a întâmplat și de ce a rămas cu traume după participarea la Asia Express.

Amintim că în urmă cu câteva săptămâni, Ana Morodan a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise și a alcoolului. Contesa digitală a oferit acum noi explicații despre ziua respectivă și a povestit cum s-a întâmplat totul.

Am fost bombardată de toți, dar eu sunt genul de om… Eu nu mă uit la ce scrie lumea despre mine. Nu mă pun să fac exhibiții, să răspund eu oamenilor, să mă cert cu ei, să le explic: măi, există diferență între drog și a lua un medicament prescris pe rețetă pe care îl iei, poate iei o pastilă în plus. Mie asta mi-a ieșit, benzodiazepină, care e substanță activă din Xanax. Nu mi-a ieșit niciun fel de drog.

Eu nu mă droghez. Nici la alcool nu a ieșit un alcool cine știe cât, a ieșit 0,05, care a ieșit după o bere. E mai puțin decât o bere, pentru că da, într-adevăr, băusem dimineața chiar fix o bere. Eu am problemă cu rinichii, cu unul, nu cu amândoi. Nu sunt eu o mare fană de bere, nu beau bere în cantități mari. Din când în când mai beau câte o bere, că e bună pentru rinichi. Eu am lăsat presa să scrie atunci, să mă linșeze în toate felurile, să facă tot ce vrea. Nu am considerat că e cazul să dau un răspuns.

Într-adevăr, consider că am greșit și pot să spun că sunt norocoasă că nu am lovit pe nimeni, că nu s-a întâmplat o nenorocire. Eu sunt singura persoană care suportă consecințele. Sunt oameni care comentează cu drobul de sare: ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi dat cu mașina peste copilul meu? Da, este corect. S-ar fi întâmplat ceva nașpa. Dat nu sunt singura persoană care conduce așa la volan. Sunt o persoană cu o imagine publică și e firesc să se creeze tam-tam', a spus Ana Morodan pentru Fanatik.

ana-morodan-mesaj-nou-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

„Pe mine a doua oară când m-au oprit, m-au oprit după 300 de metri'

Ana Morodan a povestit cum de a oprit-o poliția de două ori în aceeași zi. Creatoarea de conținut susține că totul s-a întâmplat la doar câteva minute după ce a fost oprită, atunci când ea se ducea acasă.

Aici e o singură chestie pe care oamenii nu o înțeleg. Eu, când am plecat de la INML, am zis un singur lucru: trebuie să ajung la mașină și să mă duc direct acasă, să duc mașina acasă. A doua oară când m-am urcat la volan, și oamenii asta nu au înțeles, nu au înțeles, pentru că nu am dat nici eu niciun fel de declarație. Eu n-am venit acasă, pentru că avem camerele din complex. N-am venit acasă să stau trei-patru ore și, apoi, să zic hai că mă urc iar în mașină să mă urc în oameni xanaxată! Nu, eu am venit de la INML și am zis: trebuie să mă duc absolut acasă. Prima oară pe mine Poliția m-a oprit la Charles de Gaulle, știi unde, acolo, la Piața Charles de Gaulle, a doua oară m-a oprit pe Primăverii. Diferența de mers este de 300 de metri, înțelegi? Nu am plecat prin oraș iarăși cu mașina, xanaxată sau nu…

Hai să-ți zic. Eu m-am dus și am zis,  acuma, ok, pe mine nu m-a oprit nimeni de la Poliție să zică nu mai urcați la volan. Eu stau în Pipera, și aveam două rute. Ruta pe Nicolae Caranfil să ajung și s-o iau la dreapta, dar durata era mai mare și ruta rapidă pe Primăverii, să ies pe Mircea Eliade, pe Floreasca, să vin pe pod, cum ar veni, rapid în Pipera. Pe mine a doua oară când m-au oprit, m-au oprit după 300 de metri. Ne-am uitat și noi pe camere, zic, e posibil, într-adevăr… Clar am abuzat de Xanaxul pe rețetă. Da, m-am dus la complexul unde stau și am cerut camerele. Mașina mea nu a ajuns niciodată aici. Eu țin minte foarte clar că eu am ajuns pe Bulevardul Primăverii după ce am ajuns la INML că trebuie să merg direct acasă, cu mașina.

Noi nu știm lucrurile astea și nici eu nu mai țin minte, trebuie să iasă dosarul lor. Da, am luat mașina a doua oară de la Charles de Gaulle și m-au oprit după 400 de metri, mai mult nu avea cum să fie… Eu am fost la INML, apoi m-am dus, am luat mașina și am zis că merg acasă. Nu am venit acasă, să stau câteva ore și după aia, torpilă, da, uite, acuma mai ies încă o dată în oraș, mă pun în mașină și plec. Nu, nu!’, a continuat Contesa Digitală.

„Pe mine, emisiunea asta, Asia Express m-a distrus psihic'

Ana Morodan a povestit că în ultima perioadă suferise o mulțime de traume, iar participarea la Asia Express a distrus-o psihic.

Dragul meu, toți avem traume! Pe mine, emisiunea asta, Asia Express m-a distrus psihic. Este emisiunea după care eu am devenit dependentă de Xanax. Eu am simțit că mor atunci. Mi-au murit părinții și un bunic într-o săptămână. Da, au fost niște chestii. N-o să pot să vin acum în fața ta să fiu o ipocrită infectă să zic, da, uite, am trăit niște traume și din cauza asta am făcut asta. Nu, pur și simplu, am avut un episod depresiv.

Sunt patentată de la medic. Eu nu sunt depresivă, am episoade depresive și așa s-a întâmplat. Am luat două pastile în plus față de rețetă și așa a ieșit la test. N-am luat nici cocaină, nici heroină, ecstasy sau altele. Eu nu mă droghez. Oamenii au tendința să facă tot felul de povești. Lucrurile sunt mult mai simple decât par la prima vedere. Eu am fost, însă, asumată. Când mi-am asumat că trăiesc ca un rockstar, am știut că mi-o iau la m… tot ca un rockstar!

Este un burn-out, îți spun sincer, conform psihologilor, psihiatrilor, că am fost peste tot. Este un fuc**g burn-out. Și știi cum se manifestă? Mă trezesc dimineața și zic: mno, bag picioarele, azi mă ridic, arunc niște haine pe mine, mă duc la birou. Peste 10 minute nu mai sunt în stare, nu mai merg la birou. Zic că îmi permit, am muncit atâta, am strâns bani, apoi zic, ce dracului fac? N-am de ce să șterg praful că am menajeră, e un paradox. Pe de altă parte vreau să mă pun să muncesc și apoi îmi dau seama că nu mai pot. Apoi mă uit în gol și îmi dau seama că mă plictisesc', a mai spus Ana Morodan.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi.

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete