Roxana Vancea a ajuns anorexică. Cât a slăbit vedeta: „Vreau să mă îngraș 3 sau 4 kilograme”

Roxana Vancea a ajuns anorexică. Dacă acum ceva vreme afișa o siluetă tonifiată și atent lucrată în sala de fitness, vedeta se plânge acum că a slăbit multe kilograme și că se chinuie să se îngrașe.

După ce a născut, Roxana Vancea a slăbit din ce în ce mai mult. A ajuns la 45 de kilograme și e nemulțumită, și-ar dori să se îngrașe câteva kilograme.

„În prezent am 45 de kilograme la o înălțime de 1.63 cm, sunt o persoană scundă. Acum mănânc orice, în momentul de față, pentru că îmi doresc să mă îngraș 3/4 kilograme însă nu reușesc. Atunci când eram „vecina' de la Neața cu Răzvan și Dani' aveam 50 de kilograme dar nu făceam sport, doar ce făceam la facultate și cam atât.

În trecut, când eram mai grăsuță, am avut singur an în care m-am dereglat hormonal și m-am îngrășat 12 kilograme pe care le-am dat după aia jos în următoarele șapte luni. În rest sunt slabă de când mă știu, nu atât de slabă ca acum, dar tot timpul am avut undeva la 49/50 kilograme', a declarat Roxana Vancea pentru Click!

roxana-vancea-slaba-9SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Roxana Vancea, secretul său de mamă de băieți

Roxana Vancea se bucură din plin de statutul de mămică. Ea are doi băieți, pe Zian și pe Milan, băiatul soțului ei din altă relație. Fosta asistentă TV este riguroasă în ceea ce privește accesul copiilor la tehnologie, motiv pentru care caută numeroase alte activități care să-i distreze și în același timp să le atragă atenția.

Recent, Roxana Vancea a oferit câteva detalii despre modul în care își petrece timpul alături de micuți și cum reușesc să nu ajungă să se plictisească. O mare parte din timpul ei le este dedicat lui Zian și Milan, astfel că fanii ei îi lasă numeroase mesaje de apreciere, dar și mulțumiri pentru idei.

„Am adaptat locațiile și la cel mic, el fiind în marsupiu și putând să meargă peste tot. Cu Milan aleg tot felul de locații unde sunt lucruri care să îi placă, printre care avioane și tancuri. Mergem la Muzee Militare, la Dino Park, la Muzeul Aviației. În București există o mulțime de variante. Mai există Arsenal Park, unde se poate și dormi în câteva camere amenajate în interiorul unor tancuri. El a fost fascinat pentru că putea să conducă și să doarmă în tanc. Acolo am fost recent. De asemenea, există Dino Park la Râșnov, dar și la Hunedoara. La Râșnov am și rămas într-o seară, ei organizează din când în când o seară în care poți să dormi, în cort, printre dinozauri. Seara se făcea o drumeție cu felinarele, iar un ghid ne explică totul despre ei’, a declarat Roxana Vancea pentru EGO.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete