Ana Maria Prodan: “Laur era foarte curios să vadă cum mai arătam nud…”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Numai în pielea ei să nu fii! Urmărește materialul video cu declarațiile de dragoste pe care Ana Maria Prodan le-a făcut soțului său de-a lungul anilor.

Din toate aparițiile în showurile TV, din toate interviurile pe care Ana Maria Prodan le oferă cu generozitate zilele acestea, reiese un lucru de care nu se mai îndoiește nimeni: ANA MARIA SUFERĂ. Cu patimă, cu durere, cu umilință… brusc, vedem o femeie ca oricare din țara asta, rănită de o situație cumplită de viață, încercând cu disperare să mimeze indiferența.

Puțini știu că relația dintre cei doi soți, astăzi încheiată. a început când ei erau adolescenți. Într-un interviu pe care Ana Maria l-a acordat revistei Tabu în urmă cu mai mulți ani, impresara povestește în detaliu cum a început idila dintre ei:

“Era prin 2006, Laur juca în Germania, dar trecuse în fugă prin ţară. La aeroport, a văzut revista cu mine la chioşcul de ziare şi a cumpărat-o. (n.r PLAYBOY) Era foarte curios să vadă cum mai arătam – nud. Ceea ce nu ştiai tu e că noi doi fuseserăm prieteni prima oară la 18 ani, prin 1991. Evident, şi eu şi Laur eram necopţi pentru o relaţie serioasă pe atunci, aşa că ne-am despărţit. Viaţa şi-a urmat cursul, ne-am căsătorit fiecare dintre noi, am făcut copii, apoi amândoi ajunseserăm în pragul despărţirii, eu chiar eram divorţată. De la acel pictorial ni s-a tras reîntâlnirea. Laur a luat revista şi mi-a povestit că tot zborul până în Germania nu şi-a putut lua ochii de la paginile cu pictorialul. A doua zi m-a sunat, eu tocmai terminasem de prezentat matinalul de la Romantica. Era într-o vineri.”

Cum ajunge un bărbat descris astfel de soția lui să îngroape peste un deceniu de mariaj?

 Eu îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru Laur! Bărbații ca Reghe sunt pe cale de dispariție. Se găsesc greu. El nu suportă să îmi fie rău, să mă doară ceva, să mă afecteze ceva. Dacă dimineața mă întreabă cum mă simt și spun că mă doare puțin capul, atunci tot timpul lui îmi este dedicat mie'…

Din păcate detaliile care au ieșit la iveală din această relație și despărțire îndelung mediatizată a scos la iveală un adevăr pe care niciunul dintre cei doi nu l-a contestat: nimic din ce a fost arătat de-a lungul timplui din căsnicia lor, nu a fost pe deplin adevărat.

Citeste și:

De ce Pepe nu mai lucrează în televiziune. Cântărețul a spus motivul: „Nu se justifică nici financiar'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Video