De ce Pepe nu mai lucrează în televiziune. Cântărețul a spus motivul: „Nu se justifică nici financiar”

De-a lungul anilor, Pepe a apărut pe micul ecran în diverse proiecte de televiziune. A moderat mai multe emisiuni, a fost invitat în multe show-uri, dar de o bună perioadă de timp lipsește de pe TV. Acum a spus motivul. 

pepe in televiziune 4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În ultima perioadă, Pepe se concentrează doar la proiectele sale. Este cântăreț, dar și gazdă în show-ul online „BAR online'. Are diferiți invitați alături de care cântă, alături de care povestește diferite întâmplări. Acum, artistul a fost invitat în podcastul lui Radu Țibulcă de pe Youtube, acolo unde a dezvăluit de ce nu mai apare la TV.

„Nu am niciun proiect pentru mine. Mi s-a propus să mai intru în niște proiecte de televiziune, dar nu aveau nicio legătură cu cariera mea. N-are sens să consum energia, să stau 8-10 ore la o filmare, unde nu mă regăsesc cu proiectul respectiv. Îmi mănâncă foarte mult timp și nu se justifică nici financiar și mai bine fac altceva', a declarat Pepe în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.

În cadrul aceluiași podcast, artistul a dezvăluit că a fost sunat de cei de la Antena 1 pentru a face parte din juriul emisiunii „Splash! Vedete la apă', însă a refuzat pentru că filmările show-ului se suprapuneau cu proiectele sale personale.

„Eu am prezentat până acum Splash. M-au sunat de la Antena 1 dacă vreau să fac parte din juriu. Am întrebat care sunt datele pentru filmare și se suprapuneau cu trei concerte și două BAR online (n.r. – emisiunea online a lui Pepe)', a declarat Pepe.

Dat fiind că Pepe a refuzat să prezinte emisiunea „Splash', Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anna Lesko au fost pe post de moderatori.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete