Amna, infectată cu noul coronavirus, face noi mărturisiri despre starea sa de sănătate

Amna, infectată cu noul coronavirus, face noi mărturisiri despre starea sa de sănătate

Amna a fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 în urmă cu aproape două săptămâni. Artista a reușit să depășească momentele critice și se află în continuare în izolare.

Amna este foarte activă pe rețelele de socializare, motiv pentru care a mărturisit că, deși mulți dintre urmăritori au acuzat-o că minte, ea știe cât de greu i-a fost în primele zile. Acum se află acasă și este a 11-a zi de izolare, iar vestea bună este că începe să-i revină gustul și mirosul.

„Ziua 11 de COVID-19. Îmi recapăt gustul și mirosul. Astăzi de dimineață când m-am trezit și am mâncat mi-am dat seama că îmi revine ușor ușor mirosul și au și gust alimentele.', a spus Amna pe Instagram.

Cântăreața a lipsit o vreme din mediul virtual, deoarece a fost internată în spital încă de la primele semne de infectare. Ea a făcut un video în care și-a anunțat fanii că are Covid-19, deși a respectat toate regulile de igienă și măsurile impuse de autorități.

„Toată lumea se întreabă de ce nu mai sunt pe rețelele de socializare. Cred că v-ați prins și voi că se întâmplă ceva nelalocul lui. A venit momentul să trec și eu prin acest COVID. Ce să vă zic, să fim bine, aveți grijă, protejați-vă, purtați măști. Eu am făcut toate aceste lucruri, dar tot am reușit să mă îmbolnăvesc', a spus cântăreața de pe patul de spital.

Infectarea cu virusul parșiv ce a cuprins întreaga planetă nu a fost singura problemă de sănătate a artistei. În urma participării sale la emisiunea „Survivor România 2021' i s-a agravat afecțiunea ce o avea la bilă. Din acest motiv, la întoarcerea sa în țară s-a operat de urgență, însă a trecut cu bine peste intervenție și a comunicat cu urmăritorii săi în mod constant.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete