Amalia și Vasilică Ceterașu vor fi părinți de gemeni. Artista e însărcinată în 13 săptămâni

Amalia și Vasilică Ceterașu au anunțat în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță, că vor fi părinți de gemeni. Interpreta de muzică populară este însărcinată pentru a doua oară, dar nu se aștepta să aibă gemeni.

Invitați în emisiunea „La Măruță', Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu au dat vestea cea mare și au anunțat că vor deveni din nou părinți. Interpreta de muzică populară și soțul ei vor avea gemeni.

„Noi facem copii', a spus artistul.

Amalia și Vasilică Ceterașu mai au o fetiță, Selena Maria, în vârstă de 6 ani. Amalia Ursu își mai dorea copii, însă nu se aștepta ca asta să se întâmple acum.

„Ne doream, dar n-am știut că vor fi doi. Eu am fost un pic în stare de șoc atunci, n-am știut că vor fi doi. N-am avut probleme, deocamdată mă simt bine', a completat cânăreața.

Vasile-ceterasu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Interpreta de muzică populară este însărcinată în 13 săptămâni și nu are o sarcină grea sau cu probleme. Amalia a declarat că are ușoare stări de greață dimineața și este puțin mai irascibilă decât de obicei. Chiar dacă este însărcinată, soția lui Vasilică Ceterașu cântă în continuare la evenimente.

Momentan, cei doi nu știu sexul bebelușilor, dar Amalia își dorește să aibă băieți. Vasilică Ceterașu a povestit cum a reacționat fiica lor atunci când a aflat că nu va mai fi singură la părinți: „Am fost cu Selena la radiografie. O plâns, o urlat'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete