Lili Sandu, la un pas de despărțire de Silviu Țolu? „Dispoziția mea scăzuse foarte mult pentru relație”

Lili Sandu se iubește de mai bine de 10 ani cu Silviu Tolu, care e mai mic decât ea cu 12 ani. Au împreună și un băiețel, pe Thomas, care are doi ani. De-a lungul relației, vedeta și partenerul s-au mai confruntat cu probleme, ea a povestit acum că au fost chiar la un pas de despărțire.

Artista a povestit că primul an după ce a născut a fost unul plin de încercări emoționale și a fost destul de dificil. „Dispoziția mea scăzuse foarte mult pentru relație. Pentru că era normal, epuizată fizic, psihic. El, ușor retras, tocmai pentru a nu mă deranja cumva pe mine în tot ceea ce se întâmplă.

Văzându-mă că sunt obosită, își căuta alte lucruri de făcut. Dar, cu mintea de acum, mi-am dat seama că ama ajuns într-un punct în care chiar trebuia să vorbim despre asta pentru că atracția fizică și din toate punctele de vedere începea să se ducă, să se diminueze', a declarat ea la Pro TV, conform Fanatik.

lili-sandu-si-silviu-tolu-despartire-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Lili Sandu, dificultăți după ce a devenit mamă: „Alcoolul a fost un refugiu'

Prezentă în cadrul emisiunii „Vorbește lumea' acum câteva luni, Lili Sandu a făcut câteva dezvăluiri și despre perioada de acomodare cu micuțul ei. Aceasta a recunoscut că era conștientă că lucrurile nu vor fi roz de la început, însă nu s-a așteptat să fie atât de greu. Motiv pentru care uneori momentul ei de liniște era acompaniat de alcool.

„În cazul meu alcoolul a fost un refugiu. Acum, a nu se înțelege că l-am dus la extrem, nu încurajez, dar acolo, un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți. Eu știam, din ce am auzit, că nu va fi doar cu lapte și miere și beatitudine.

Pentru mine primul an de maternitate a fost un carusel al emoțiilor pe care nu știam că le voi avea. Mi-a fost greu să mă regăsesc. Nu puteam să-mi contorizez emoțiile. Nu înțelegeam clar iubirea aia de care îmi spuneau toți înainte să nasc’, a declarat Lili Sandu în emisiunea „Vorbește lumea’, difuzată pe PRO TV, scrie Fanatik.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete