Amalia Enache debutează în dublajul de animaţie în THE LEGO® NINJAGO® MOVIE

Amalia Enache debutează în dublajul de animaţie

Amalia Enache debutează în dublajul de animaţie. Ea își împrumută vocea unui personaj din THE LEGO® NINJAGO® MOVIE.

Amalia Enache debutează în dublajul de animaţie

 

Amalia Enache debutează în dublajul de animaţie, în rolul unei mame

Mult-aşteptata aventură de animație ,THE LEGO® NINJAGO® MOVIE va fi lansat în cinematografele din România pe 22 septembrie. Vocea personajului Koko vă va suna cunoscută, de la Știrile PRO TV.

Obișnuită cu tonul sobru, destinat aduulților serioși, știrista a acceptat această provocare, inedită pentru ea. Poate, pentru că este de curând mamă și trebuie să se familiarizeze cu un univers nou, cel al copilăriei.

„A fost nevoie să reproduc nişte sunete de luptătoare ninja la un moment dat şi asta a fost foarte dificil. S-a şi nimerit foarte bine personajul pe care îl interpretez. Este vorba despre o mamă. După 21 de ani de meserie, ceea ce mi s-a întâmplat acum este ceva complet diferit, fiind vorba despre debutul meu absolut. Mi-a plăcut la nebunie această experienţă, atât de mult încât vreau să mi se mai întâmple acest lucru. ', a declarat Amalia Enache.

Lupta pentru salvarea oraşului NINJAGO® îl aduce în mijlocul acţiunii pe tânărul Lloyd care, alături de câţiva prieteni, formează o grupare secretă de luptători ninja. Supravegheaţi de înţeleptul maestru Wu, aceştia trebuie să îl învingă pe cel mai rău tip – Lordul Garmadon – nimeni altul decât tatăl lui Lloyd. Confruntarea supremă va disciplina echipa de luptători, îi va face pe tineri să colaboreze şi îi va ajuta să îşi descopere puterea interioară Spinjitzu.

O nouă aventură animată din franciza LEGO®, „THE LEGO® NINJAGO® MOVIE' reuneşte pe marile ecrane o distribuţie de zile mari, atât în versiunea în limba română, cât şi în cea originală din care fac parte: Dave Franco, Justin Theroux, Michael Peña, Zach Woods, Olivia Munn şi legendarul Jackie Chan. Producţia Warner Bros. Pictures şi Warner Animation Group are premiera pe 22 septembrie în cinematografele din toată ţara.

Amalia Enache, despre experiența trăită în studioul de dublaj:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber