Amalia a demisionat de la „Neața cu Răzvan și Dani”! Care este motivul?

Amalia Ștefania Țîrcă

Amalia Ștefania Ţîrcă şi-a dat demisia de la Neața cu Răzvan şi Dani, show matinal difuzat de Antena 1, show pentru care a lucrat timp de nu mai puțin de şase ani.

Tânăra a spus şi care este motivul plecării sale. Amalia Ţîrcă a prezentat horoscopul emisiunii Neața cu Răzvan şi Dani timp de şase ani.

Amalia a demisionat de la „Neața cu Răzvan și Dani”! Care este motivul?

Vineri, 6 decembrie, a fost ultima zi pe care a petrecut-o alături de colegii de la emisiunea matinală. „Este ultima zi a Amaliei alături de noi, pentru că profesional face un pas uriaş.

Mâine-poimâine s-ar putea să îi mulţumiţi din avionul în care sunteţi. Nu zic mai multe, că poate nu-i iese”, a anunţat Dani Oţil, în cadrul emisiunii, potrivit OK! Magazine.

„Vă reamintesc, pe Amalia am găsit-o cântăreaţă fiind. A venit absolut în joacă să dea o probă aici.

Avea şi un aspect corespunzător. Acum, de când e mămică, arată mult mai bine că de-aia am păstrat-o”, a glumit Dani, potrivit aceleiași surse menționate anterior.

„Şi eu vă mulţumesc frumos că aţi fost lângă mine şi m-aţi văzut în toate momentele mele. Şi pe Luca l-aţi văzut crescând.

Astăzi face cinci ani, l-ai ţinut în braţe la botez. Am stat aproape şase ani şi o să-mi fie dor de voi! M-aţi făcut să plâng!”, a mai declarat Amalia.

Dani a fost cel care a încheiat anunţul plecării Amaliei: „Asta e, ne despărţim de Amalia! La anul şi la mulţi ani”.

„Multe pasiuni n-am avut, dar pe 3 dintre ele le știți și voi: muzica, televiziunea și aviația”

„Aproape 6 ani alături de acești oameni minunați. Vă mulțumesc din suflet pentru toată această perioadă.

Ați fost lângă mine și când mi-a fost bine, dar și când am plâns. Ne-am jucat toate jocurile, ne-am costumat în multe personaje, am spus mult prea multe previziuni astrologice și câte n-am făcut.

Nu-mi plac despărțirile, dar uneori viața ne duce spre diferite căi. Multe pasiuni n-am avut, dar pe 3 dintre ele le știți și voi: muzica, televiziunea și aviația.

Pe primele două le-am marcat în tinerețe, acum o urmez pe a treia. VĂ MULȚUMESC ENORM ȘI VĂ IUBESC!”, a scrie Amalia, pe contul personal de Instagram.

În prezent, Amalia formează un cuplu cu pilotul Andrei Enache.

Foto: Instagram

Citește și:

Ramona Olaru a recunoscut. După doar 4 luni, vedeta a dus relația cu noul iubit la un alt nivel: „Cam din prima lună de relație am…’

Au renunțat la cosmeticele scumpe! Ce trucuri de înfrumusețare folosesc Alina Ceușan și Carmen Grebenișan la Asia Express?

Ilinca Vandici vorbește în premieră despre cel mai mare rău pe care i l-a făcut un bărbat în viața ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete