Tudor Chirilă, ironizat din nou de un membru CNA: “Aud c-a grăit iar cântăciosul fără voce, dând națiunii…”

Tudor Chirilă ironizat de un membru CNA

Nu este pentru prima oară când Tudor Chirilă este criticat și ironizat de un membru CNA. Dacă în trecut artistul a fost pus la zid pentru că s-a dezbrăcat pe scena de la Vocea României, acum, Radu Herjeu, membru CNA, a reacționat din nou în mediul online după ce Tudor Chirilă a făcut o remarcă referitoare la rezultatele obținute de România la testele PISA.

Testele PISA au scos la iveală un adevăr dur referitor la nivelul de cunoștințe pe care elevii români le au în prezent. Astfel, conform evaluărilor, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional, acest rezultat fiind unul dintre cele mai proaste obținute până acum de România. În acest context, Tudor Chirilă a ținut să facă un comentariu legat de impactul pe care muzica din România l-ar putea avea asupra tinerei generații.

Tudor Chirilă, ironizat din nou de un membru CNA: “Aud c-a grăit iar cântăciosul fără voce, dând națiunii…”

În cadrul emisiunii Vocea României, Tudor Chirilă a spus că România ar fi avut șanse mari să obțină rezultate bune la testele PISA, asta dacă artiștii s-ar fi gândit să aibă în repertoriul lor melodii cu mesaj. Comentariul artistului l-a făcut pe Radu Herjeu să reacționeze dur în mediul online, acesta citând o parte dintre versurile lui Tudor Chirilă, în special pe cele în care nu este folosit un limbaj potrivit copiilor.

“Aud c-a grăit iar cântăciosul fără voce, dând națiunii alte soluții salvatoare de a scăpa de ea însăși: “Dacă artiștii ar fi fost preocupați mai mult de muzica cu mesaj, poate nu ieșeam ultimii la testele PISA!”
Da, adevărul e că
“Te-am înșelat/Am vrut și eu să văd cum e să fii bărbat”
și
“Cearceafurile nu mai îmi zâmbesc”
sau
“Am băut, e-adevărat/Se-ntâmplă oricui/dar, domnul polițist, eu nu sunt beat”
sau chiar
“Mă-ta-i tristă, sor-ta-i chioară/Iar te-ai îmbătat aseară”
sau, de ce nu,
“Curvele știu să ne dea foc/Curvele știu să ne stingă focul” ar trebui predate în școli pe post de capodopere literare, cu profunzimi filosofice și repere valorice demne de a fi inoculate tinerei generații. Iar punctajul PISA ar crește precum alcoolemia sau drogolemia (mă scuzați, n-am găsit altă rimă).”, a scris Radu Herjeu pe facebook.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Tudor Chirilă.

Foto: facebook

Citește și:

Au renunțat la cosmeticele scumpe! Ce trucuri de înfrumusețare folosesc Alina Ceușan și Carmen Grebenișan la Asia Express?

Miss Universe 2019. Cum arată cea mai frumoasă femeie din lume?

Ilinca Vandici vorbește în premieră despre cel mai mare rău pe care i l-a făcut un bărbat în viața ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete