Am întrebat vedetele ce-și doresc pentru 2021: anul care a trecut i-a “zguduit” pe mulți…

Am întrebat vedetele ce-și doresc pentru 2021: anul care a trecut i-a “zguduit” pe mulți…

2020 a fost un an atipic pentru întreaga omenire. Ne-a arătat că totul se poate dărâma într-o clipă, ne-a dat peste cap toate planurile, ne-a schimbat viețile. Dar ne-a făcut mai umani, mai familiști, mai generoși. Ne-a adus mai aproape unul de altul, deși ne-a ținut la distanță… Cinci vedete iubite de public ne vorbesc despre ce a însemnat 2020 și care sunt așteptările lor de la 2021.

Iuliana Tudor
În 2021 îmi doresc să fiu un om mai bun, să iert și să uit ce a fost greu. Să am puterea de a ajuta mai mult decât o fac și să conving cât mai mulți oameni că binele aduce bine și răul aduce rău… Astfel încât, fiecare acolo unde-și duce viața să-și facă partea lui cu conștiință și responsabilitate.
Și tot în anul care vine îmi doresc să mă bucur de copilul meu și de dragostea pe care o aduce în viața mea, învățând unul de la celălalt în fiecare zi.
Să nu mă opresc, oricât mi-ar fi de greu atunci când trebuie să aduc emoții și bucurie prin ceea ce fac în televiziune.
În 2021 mi-am propus să trăiesc mai mult ziua, clipa, prezentul, cu recunoștință și împăcare.

Walter Zenga
Anul acesta a fost un an greu pentru fiecare dintre noi. Pentru mine și ceea ce am trăit eu a fost un an dur. Dorința mea pentru 2021 este să fiu fericit! Asta înseamnă ca familia și copiii mei să fie bine, ca eu să găsesc un contract bun de antrenor care să îmi placă și să mă împlinească și în primul rând ca toți cei care îmi sunt aproape să fie bine și să nu aibă probleme. Acestea sunt lucrurile la care mă gândesc pentru noul an care vine.

Ramona Bădescu
În primul rând, îmi doresc să înfrângem acest virus necruțător care m-a distrus anul acesta. Am cea mai simplă, dar cea mai grea așteptare să ne întoarcem la viața pe care o aveam înainte și care câteodată ni se părea banală și fără mari surprize în fiecare zi, dar acum ne dăm seama că aveam libertatea de a o trăi cu marile și micile emoții din fiecare zi. Păcat că trebuie să pierdem ceva ca să ne dăm seama cât de important era… Gândul meu pentru viitor nu se mai referă oricum la mine, pentru că viitorul meu este Ignazio, fiul meu, și orice îmi doresc pentru viitor este legat de el, de sănătatea lui, pentru că pe toate celelalte le facem cu ajutorul lui Dumnezeu!

Dan Cruceru
2020 a fost un an cu multe lecții. A fost poate anul din care am învățat cel mai mult de până acum. A fost un an în care totul s-a schimbat în foarte puțin timp. Acum valorile sunt altele, lucrurile cu adevărat importante sunt altele. Am muncit mai mult ca oricând, am avut obstacole cât într-o viață, dar am reușit. A fost un an al contrastelor, al extremelor. Și, când spun al extremelor, mă refer la succes nemaiîntâlnit, dar și la probleme serioase în premieră. Din acest an, am învățat să iau totul cum vine. Să nu-mi fac planuri pe termen lung, dar să accept fiecare oportunitate. Să înhaț cu o sete imensă fiecare moment oferit de viață, fiecare șansă nouă, fiecare nou orizont. Am învățat să fiu versatil, să încerc și altceva, să nu mai spun NU. Mai mult, am învățat că AI MEI sunt cei mai importanți. Nimic nu e mai presus de ei. Ce voi face în 2021? Credeți că anul ce vine va fi altfel față de acesta? Eu nu cred. Cred că lumea nu va mai niciodată ca în trecut, că, pur și simplu, s-a schimbat, că aceasta este o nouă realitate. Suntem la o cotitură de mentalități, de tehnologii, de altfel de interacțiuni umane. E o revoluție mondială. Și, dacă visăm la fericire și succes, trebuie să ne adaptăm  urgent, să inovăm, să creăm…

foto: pr

Citeste și:

Gabriel Cotabiță, din nou în spital. Declarația fiicei sale este cutremurătoare: „Nu avem cum să mergem să îl vedem'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete