Gabriel Cotabiță, din nou în spital. Declarația fiicei sale este cutremurătoare: „Nu avem cum să mergem să îl vedem”

Gabriel Cotabiță, din nou în spital. Declarația fiicei sale este cutremurătoare: „Nu avem cum să mergem să îl vedem”

Întreaga familie a cântărețului Gabriel Cotabiță trăiește un adevărat coșmar din nou. Acesta se află în spital după ce a fost infectat cu SARS-CoV-2. Potrivit declarațiilor Aelei Cotabiță, fiica cea mare a artistului, aceasta ține legătura cu tatăl său, dar și cu personalul medical ce îl are sub supraveghere.

În urmă cu câteva zile, Gabriel Cotabiță, în vârsta de 66 de ani a fost testat pozitiv cu virusul Covid-19. Deși acesta are o formă ușoară a bolii, el se află în spital din cauza celorlalte probleme medicale și necesită supravegherea medicilor.

„E bine, este pe mâini bune. Ţinem legătura cu el zilnic şi, de asemenea, şi cu medicii. Nu avem cum să mergem să îl vedem date fiind procedurile în vigoare. A fost depistat de ceva vreme.

Nu mai ştiu exact de câte zile, dar sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând, zilele acestea, şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate', a declarat Aela Cotabiță pentru Antena Stars.

Gabriel Cotabiță este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de muzică ușoară din România. În 2015, acesta a suferit un accident cerebral după care i-a fost foarte greu să se recupereze. Primul an a fost extrem de dificil, artistul având momente când nu își amintea versurile sau alte detalii din viața lui.

„Mi-a fost foarte greu luni de zile! Îmi amintesc că urcam pe scenă cu prompter și cântam uitându-mă tot timpul acolo! Avem momente când nu îmi aduceam aminte versurile, erau așa niște flash-uri ciudate… și trebuia să fac ceva rapid.(…) Cu timpul, din fericire, ele au devenit din ce în ce mai rare, iar după un an, nu am mai avut nimic', a declarat Gabriel Cotabiță, pentru Libertatea în urmă cu doi ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete