Am aflat câți centimetri măsoară Carmen Iohannis în talie. Prima Doamnă are o siluetă de invidiat

Nu mai este un secret pentru nimeni că Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, are o siluetă de invidiat, iar orice ținută îi vine ca turnată. Eli Lăslean, designerul de modă care o îmbracă pe Carmen Iohannis, a dezvăluit câți centimetri măsoară aceasta în talie. 

La 59 de ani, Carmen Iohannis se poate lăuda cu un corp de invidiat și niște dimensiuni pe care multe domnișoare ar putea fi invidioase. În premieră pentru Revista Avantaje, Eli Lăslean ne-a spus cât măsoară Prima Doamnă în zona taliei.

Cât măsoară Carmen Iohannis în talie?

“Să știți că are o siluetă de invidiat (n.r Carmen Iohannis). Cam 68 de centimetri. Este o persoană extrem de ateltică, are un corp frumos, dar dincolo de asta, este un suflet absolut fascinant. Pentru mine este o bucurie și o emoție extrem de puternică și de fiecare dată când mă întâlnesc cu dânsa, pur și simplu mă emoționez”, a spus Eli Lăslean, într-un interviu pentru Revista Avantaje.

Cu 68 de centimetri în talie, Carmen Iohannis se apropie ușor de dimensiunile ideale, pentru că așa după cum bine știm, valoarea pe care orice femeie își dorește să o atingă în zona taliei este de 60 de centimetri. Având aceste dimensiuni, nu este de mirare că orice rochie ar îmbrăca, Prima Doamnă este întotdeauna o apariție spectaculoasă și reușește să se facă remarcată indiferent de locul în care este invitată.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Carmen Iohannis.

Foto: facebook

Citește și:

Salvador Sobral, probleme grave de sănătate. Câştigătorul Eurovision are nevoie urgent de un transplant de inimă

Mama Antoniei a ajuns de urgenţă la spital! În ce stare se află Denise Iacobescu

Imagini emoționante cu soția lui Adrian Despot! Cine este femeia din spatele succesului său?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete