Salvador Sobral, probleme grave de sănătate. Câştigătorul Eurovision are nevoie urgent de un transplant de inimă

Salvador Sobral, cântărețul care a câștigat renumitul concurs muzical Eurovision, se află în stare critică. Chiar dacă problemele acestuia de sănătate sunt cunoscute publicului, în urmă cu 2 zile, starea acestuia s-a înrăutățit și are nevoie urgent de un transplant de inimă.

La doar 27 de ani,  Salvador Sobral este în pericol să își piardă viața. Internat de urgență la spital, acesta se află pe lista de așteptare, sperând ca în curând să apară un donator compatibil, pentru ca operația de transplant de inimă să poată fi efectuată. În caz contrar, medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele acestuia de supraviețuire, fiind de părere că Salvador Sobral ar mai putea trăi doar 2 luni dacă nu va primi o inimă nouă.

Conștient că starea sa de sănătate este una precară, Salvador Sobral și-a anunțat fanii la începutul acestei luni că se va retrage pentru o perioadă de pe scenă, pentru a se reface.

'Nu e un secret pentru nimeni că starea mea de sănătate este fragilă. Am o problemă şi trebuie să-mi dăruiesc trupul ştiinţei.', a scris Salvador Sobral  pe facebook.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Salvador Sobral .

Foto: hepta.ro

Citește și:

Mama Antoniei a ajuns de urgenţă la spital! În ce stare se află Denise Iacobescu

Alain Delon, internat de urgență la spital. Ce a pățit actorul?

Fiica lui Cornel Palade se ascunde de tatăl ei! Ce a făcut fără știrea actorului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete