În vizor: Stilul “Carmen Iohannis”

Carmen Iohannis Style

Știm despre Prima Doamnă a României că este profesoară de engleză și că iubește teatrul, gastronomia și moda pariziană. A fost în centrul atenției presei în momentul în care și-a etalat stilul vestimentar. Stiliștii au spus că Prima Doamnă alege haine cu un aer mult prea girlie, în timp de designerii români o admiră pentru curaj și nonconformism.

Imediat ce președintele Iohannis a preluat mandatul în 21 decembrie 2014, la ceremonia de investire întreaga Românie a rămas cu ochii ațintiți pe Prima Doamnă care venea după Maria Băsescu. Înaltă, suplă, complet netimorată și cu un aer occidental, Carmen Iohannis s-a așezat în dreapta președintelui îmbrăcată într-o rochie Tory Burch, care la vremea respectivă costa 495 de dolari.

rochia Tory Burch

Știrile despre lungimea sau… scurtimea rochiei făceau trafic asiduu în social media, iar vocile care inflamau nerespectarea codului vestimentar pentru ceremoniile oficiale impuse de rang, erau din ce în ce mai numeroase. Când Președintele Iohannis pleca însoțit în delegațiile oficiale aproape că nu mai interesa pe nimeni care erau temele dezbăbute și informațiile de interes pentru țară. Toată lumea se concentra pe ținuta Primei Doamne. Concluzia era clară și unanimă: Carmen Iohannis își alege rochii mult prea scurte, nu-și acoperă brațele atunci când eticheta o cere și se afișează cu pantofi mult prea scumpi.

Codul, bată-l vina

Impresia generală a fost nemiloasă cu stilul Primei Doamne: soția președintelui își alege haine mult prea tinerești pentru vârsta sa. Designerii cu care a lucrat de-a lungul vremii, Eli Lăslean sau Stephan Pelger spun că Prima Doamnă a României este o femeie care la 56 de ani arată perfect. Și nu întâmplător, în ultimul an, sfaturile stiliștilor români au dat roade: genunchii și brațele au fost frumos acoperite de croieli delicate ale unor rochii diafane, dar păstrând o tușă clasică și sofisticată.

Carmen Iohannis

Carmen Iohannis într-o ținută Eli Lăslean

Culorile vii, dar și imprimeurile florale sunt pe placul doamnei Iohannis. Având un trup bine proporționat, cu talie mică și delicată, cu picioare lungi și atletice, Carmen Iohannis este ușor de îmbrăcat. “Este o mare bucurie pentru mine să creez ținute pentru Prima Doamnă a României. Are un corp extrem de armonios” ne-a declarat creatoarea Eli Lăslean de la Casa de Modă Ellis.

Pentru că ne place să-i dezbatem stilul vestimentar, Carmen Iohannis se va afla în continuare în vizorul presei, fiecare apariție în spațiu public fiind amplu disecată.

Florentina Mușat

foto: Libertatea, Casa de Modă Ellis

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete