Alina Sorescu, mesaj important despre prima dragoste după zvonurile legate de divorț: „Ce fac eu la începutul…”

În ultima perioadă, căsnicia cunoscutei Alina Sorescu a fost pusă sub semnul întrebării, mai ales că soțul acesteia a fost surprins lângă o altă femeie. Alexandru Ciucu a infirmat cele scrise și a declarat că femeia alături de care a fost văzut este o prietenă de familie.

Alina Sorescu i-a surprins pe cei care îi urmăresc activitatea în mediul virtual cu un mesaj foarte important referitor la prima sa dragoste, și anume muzica. Frumoasa artistă a înființat un atelier dedicat copiilor, numit chiar „Picii lui Soreasca'. Ea a anunțat că vor începe înscrierile copiilor și de asemenea, va avea o colaborare cu TVR din această toamnă.

„Vacanța e pe sfârșite. Ce fac eu la începutul fiecărei toamne? Număr bobocii! Mai bine zis, 'Picii lu Soreasca'. Și anul acesta organizez audiții pentru trupa mea de pici, pentru cursurile mele de muzică și prezență scenică. Vești bune, am extins programul de audiții pentru #piciilusoreasca ❗️❗️ Așteptăm pici noi la preselecții pe 4, pe 11, dar și pe 18 septembrie la sala noastră de repetiții. Îi puteți înscrie pe copiii talentați cu vârste între 4 și 10 ani trimițând un email cu numele și vârsta copilului', a transmis pe rețelele de socializare Alina Sorescu.

Nici cunoscutul designer, Alexandru Ciucu, nu a făcut foarte multe declarații privind zvonurile apărute, însă a ținut să precizeze că se înțelege foarte bine cu Alina și nu au de ce să divorțeze.

„La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă? Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro. Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public. Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucurile intime', a spus Alexandru Ciucu.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete