Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au divorțat în secret? Vedeta a șters toate pozele cu el de pe internet

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au atras atenția asupra lor de o bună perioadă de timp. S-a speculat că el a înșelat-o, după ce a fost surprins în București în compania altei femei. Acum, vedeta a luat o decizie neașteptată. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Alina Sorescu a făcut un gest care i-a surprins pe cei care îi urmăresc activitatea în mediul virtual. Artista a șters de pe Facebook imaginile în care apărea alături de soțul ei. Fanii au observat imediat acest aspect și i-au pus întrebări vedetei, însă aceasta nu a avut nicio reacție, scrie libertatea.ro. 

Referitor la speculațiile precum că Alexandru Ciucu a înșelat-o, Alina Sorescu a declarat: „Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucuri cu care apar personajele de carton.

Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine', a spus ea.

În urmă cu câteva săptămâni, și Alexandru Ciucu a reacționat după ce s-a speculat că a divorțat de Alina Sorescu după ce ar fi înșelat-o. „Nu se pune problema de așa ceva!', a spus acesta pentru redactia.ro.

Nu este prima dată când apar zvonuri legate de divorțul celor doi. Și în luna septembrie a anului trecut, Alina Sorescu a făcut declarații pe marginea acestui subiect. La vremea respectivă, aceasta nici nu a confirmat, nici nu a infirmat zvonul și s-a rezumat să spună că viața ei merge mai departe, chiar și în prezența acestor știri apărute în presă. „Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu. Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie', a spus Alina Sorescu la PRO TV.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu sunt căsătoriți din 2010 și au împreună două fetițe. Citeşte întreaga ştire: Alexandru Ciucu, prima reacție după ce s-a speculat că divorțează de Alina Sorescu. Sunt căsătoriți de 11 ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete