Alina Pușcaș, probleme cu bonele copiilor: “Am avut niște episoade destul de neplăcute”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Pentru că de cele mai multe ori sunt nevoite să se întoarcă la muncă la scurt timp după ce dat naștere copiilor lor, foarte multe vedete apelează la ajutorul bonelor. De-a lungul timpului, mai multe persoane publice s-au confruntat cu probleme și asta pentru că persoanele pe care le-au ales pentru a le purta de grijă celor mici nu erau tocmai ceea ce căutau.

Alina Pușcaș s-a confruntat și ea cu câteva probleme atunci când a fost nevoită să aleagă o bonă. Pentru că își dorește ca persoana ce stă cu cei mici să îndeplinească câteva cerințe, vedeta a fost pusă în situația de a schimba 4 bone până în momentul de față. Un episod mai puțin plăcut a fost acela în care Alina Pușcaș a descoperit că una dintre bone suferea de depresie, iar starea ajunsese să se transmită și băiețulului vedetei.

“Într-adevăr, problema asta cu bonele este puțin delicată și eu am avut niște episoade destul de neplăcute. Am schimbat până acum 4 bone și de fiecare dată era câte ceva. E greu pentru că e greu să tot aduci pe cineva străin în fața copilului, să se obișniască cu el, mai ai și tu grija casei. Totuși, până ajungi să cunoști calumea un om, e un străin și atunci tot timpul trebuie să te readaptezi să înțelegi, să faci și puțină psihologie cu ei pentru că altfel nu ai cum. Pentru mine igiena este foarte importantă, nu îmi doresc și nu am tolerat niciodată persoanele care sunt impulsive când vine vorba de copii, să vorbească foarte mult cu ei, să se joace și cam atât. Altceva nu mă interesează, doar să aibă grijă să nu se lovească. Nu sunt nici absurdă și mie mi se întâmplă să fiu o secundă neatentă și să dea cu capul de ușă pentru că e copil, trage tot timpul, face tot timpul ceva, dar e foarte important ca acea persoană care vine în casă să aibă puțin mai multă grijă.  Am avut parte și de o doamnă care era foarte tristă. Nu mi-am dat seama din prima, poate și din disperare pentru că eram și în perioada în care trebuia să filmez. Efectiv am descoperit la puțin timp că era depresivă. Am surprins-o, ea neștiind că eu am ajuns acasă, stând pe scaun și uitându-se drept în față. Am stat și am urmărit-o să văd cât timp stă așa. O oră a stat așa. A transmis această stare și copilului și atunci am încheiat colaborarea foarte repede. E foarte complicat pentru că nu ai cum să cunoști un om dintr-un interviu și atunci te trezești cu tot felul de surprize, din păcate”, a povestit Alina Pușcaș într-un interviu pentru Revista Avantaje.

Alina Pușcaș este prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva”, alături de Cosmin Seleși. Vedeta are o relație cu medicul stomatolog, Mihai Stoenescu, aceștia având împreună un băiețel pe nume Alexandru și o fetiță pe care au numit-o Melissa.

Foto: captură video

Citește și:

După două sarcini, arată impecabil! Cum a reușit să slăbească Alina Pușcaș în timp record

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete