Alina Pușcaș a început pregătirile pentru botez. Uite cum își dorește să fie marea petrecere

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Alina Pușcaș este o mămică fericită și împlinită, iar în viața ei pare că lucrurile se îndreaptă în direcția potrivită. După ce acum 5 luni a devenit mamă pentru a doua oară, Alina Pușcaș și partenerul ei de viață, Mihai Stoenescu, se pregătesc pentru un alt eveniment important, mai exact botezul fetiței lor.

Alina Pușcaș a postat recent o fotografie pe contul ei de socializare, fotografie în care își anunța prietenii virtuali că pregătirile pentru botez sunt în toi. Într-un interviu acordat pentru Revista Avantaje, Alina Pușcaș a dezvăluit cum își dorește să se desfășoare acest eveniment important din viața fetiței ei, Melissa, dar și care este data petrecerii.

Alina Puscas a început pregătirile pentru botez

” Până acum a fost foarte bine, m-am întâlnit cu nașa. Am făcut celălalt botez destul de mare și cu o locație impozantă și atunci cred că lumea a fost puțin reținută, tocmai din cauza asta. A fost toată lumea cu ținute elegante, meniul a fost foarte frumos, mesele au fost foarte frumoase, totul a fost poate prea elegant. Bine, mie mi-a plăcut foarte mult. Meniul, nu mai zic, așa printre frânturi de momente am apucat să gust și eu și mi-a plăcut foarte mult. Era normal pentru că până la urmă noi l-am ales. De data asta am vrea să facem un gen de petrecere, adică să fie o petrecere în care să presupunem că de fapt nu se întâmplă un botez, ci pur și simplu o petrecere. Tocmai ca să nu mai impunem chestia asta de ultra eleganță și să nu fie lumea mult prea reținută. Încă nu am ales locația, dar îmi doresc foarte mult o anumită locație, iar dacă o să fie disponibilă o să avem și o piscină lângă. Ce mi-aș dori eu e ca după ce lumea se încinge și după ce apare voia bună, să sar și în piscină, îmbrăcați, de ce nu. Să fie frumos așa, o nebunie totală. Urmează să aleg tematica petrecerii, culorile predominante și să stabilesc meniul. Nu vor fi sărmăluțe, nici la celălalt botez nu au fost”, a spus Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș și partenerul ei, Mihai Stoenescu nu au stabilit exact data evenimentului, urmând ca acesta să aibă loc în funcție de disponibilitatea locației în care și-ar dori să se desfășoare acesta. ”  În funcție de disponibilitatea celor de la restaurant, fie la sfârșitul lui iunie, fie la începutulul lui iulie. Încă nu am o dată concretă.”, a spus Alina Pușcaș.

Dacă botezul băiețelului a fost o petrecere mare la care au participat 220 de invitați, pentru petrecerea de anul acesta, Alina Pușcaș își propune ca lista de invitați să nu depășească 150 de persoane. Vedeta își dorește să se bucure de petrecere, acesta fiind principalul motiv pentru care petrecerea este una mai restrânsă.

Alina Pușcaș se va implica activ în tot ce ține de organizarea botezului, având și experiența botezului primului copil. ” Am făcut o cerere la primul botez de aranjamente florale și nu vă puteți închipui la ce sumă am ajuns. Erau niște aranjamente frumoase, dar erau minimaliste. Din cauza locației, am vrut să fie ceva foarte simplu pentru că era totul mult prea sofisticat. Pentru 20 de mese, plus buchete de intrare ajunsesem undeva la 5000 de euro. Când i-am transmis mesajul lui Mihai a spus: Exclus. La revedere! Așa că am renunțat și am găsit o variantă mai bună, am făcut aranjamente care păreau florale, dar erau din fructe și au fost mâncate toate, ceea ce a fost foarte bine. Am îmbinat utilul cu plăcutul. Dar de data asta, dacă e să rămânem la aranjamente florale, piața de flori scrie pe mine” , a spus vedeta.

Alina Puşcaş prezintă emisiunea „Te cunosc de undeva', de la Antena 1, alături de Cosmin Seleşi. Ea a devenit cunoscută după ce și-a început cariera ca fotomodel, iar ulterior, s-a făcut remarcată şi în domeniul actoriei şi al muzicii. Alina Puşcaş este are o relație serioasă cu medicul Mihai Stoenescu. Cei doi au împreună doi copii: un băiat şi o fetiţă, respectiv: pe Alexandru şi pe Melissa Antonia. Fiica ei s-a născut anul trecut, pe 27 octombrie.

Foto: facebook

Citește și:

După două sarcini, arată impecabil! Cum a reușit să slăbească Alina Pușcaș în timp record

Andreea Marinescu a devenit mămică pentru a doua oară! A născut un băiețel sănătos

Mădălina Ghenea a născut o fetiță sănătoasă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete