Alina Pușcaș a povestit cu sinceritate cum l-a cunoscut pe soțul ei, Mihai Stoenescu: „Foarte repede m-a vrăjit”

Alina Pușcaș se poate considera o femeie cu adevărat împlinită pe toate planurile. Are o carieră de succes, dar și o familie. După ce a trecut printr-un divorț, Alina Pușcaș și-a găsit fericirea alături de medicul Mihai Stoenescu.

Alina Pușcaș a povestit cu sinceritate cum l-a cunoscut pe soțul ei, Mihai Stoenescu

Cei doi s-au căsătorit anul trecut după ce au făcut doi copii. În cadrul unui interviu recent, prezentatoarea a vorbit deschis despre căsnicia ei și a mărturisit cum a fost cucerită de soțul său.

„Noi așa am debutat în relația noastră. El îmi povestea despre lucruri din fizica nucleară. Eu eram total pe lângă, evident. El este medic stomatolog, implantolog. A făcut în paralel stomatologia cu fizica nucleară, dar profesorii de acolo, nu i-au permis să termine. Pe mine m-a fascinat chestia asta, nu am reţinut nimic la acel moment. Dar mi s-a părut foarte frumoasă ideea, povestea cu o pasiune ademenitoare (..) Foarte repede m-a vrăjit. Între noi există o diferenţă de 10 ani', a povestit Alina Puşcaş, în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe', de la Antena Stars.

Alina Pușcaș a devenit cunoscută după ce s-a remarcat ca actriță în serialul „Narcisa sălbatică', iar ulterior a devenit prezentatoare TV, la emisiunea „Te cunosc de undeva', de la Antena 1.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Alina Pușcaș este în stare gravă! Prezentatoarea s-a accidentat la schi și nu se mai poate ridica din pat

Alina Pușcaș, mărturisire neașteptată despre relația cu tatăl copiilor ei: „Mi-am dat seama că nu pot ține pasul cu soțul meu'

Alina Pușcaș este în doliu! Tatăl ei a murit la 57 de ani, după o luptă grea cu o boală cumplită

Alina Pușcaș, sărbătorită pe platourile de filmare! S-a emoționat până la lacrimi: „A fost cea mai frumoasă aniversare'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete