Alina Pușcaș, mărturisire neașteptată despre relația cu tatăl copiilor ei: „Mi-am dat seama că nu pot ține pasul cu soțul meu”

Alina Pușcaș a devenit cunoscută după ce s-a remarcat ca actriță în serialul „Narcisa sălbatică', iar ulterior a devenit prezentatoare TV, la emisiunea „Te cunosc de undeva', de la Antena 1.

În cadrul unui interviu recent, Alina Pușcaș a vorbit deschis despre familia sa și relația cu soțul ei, medicul Mihai Stoenescu. Prezentatoarea a povestit despre felul în care  s-au cunoscut, dar și despre multe dintre aventurile prin care au trecut împreună.

Alina Pușcaș, mărturisire neașteptată despre relația cu tatăl copiilor ei

Alina Pușcaș este acum  mamă a doi copii și mărturisește că Mihai, soțul ei, a cucerit-o într-un mod cu totul original.

„El nu m-a abordat spunându-mi cât sunt de frumoasă sau chestii de genul ăsta. A început să-mi vorbească despre fizică nucleară. El a făcut două facultăți simultan și este pasionat. În ultima vreme am început și eu să citesc mai multe cărți de specialitate, sunt mai interesată de știință datorită lui. Cumva a fost competiție, voiam să-l surprind. Dar mi-am dat seama că nu am cum să țin pasul cu el. Oricât m-aș strofoca eu nu am cum să-l ajung din urmă', recunoaște Alina Pușcaș, în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe' de la Antena Stars.

Despre vacanțele împreună cu soțul ei, despre familie și despre proiectul de suflet la care lucrează, Alina Pușcaș vorbește pe larg, sâmbătă, în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe'.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Alina Pușcaș și soțul ei, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebo

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete