Alina Pușcaș este în stare gravă! Prezentatoarea s-a accidentat la schi și nu se mai poate ridica din pat

Alina Puşcaş trece prin momente grele și nu se simte deloc bine. Prezentatoarea se află în vacanță la schi, în Poiana Brașov și a avut parte de un incident neplăcut. S-a accidenta grav la un picior.

În urmă cu puțin timp, prezentatoarea a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu rana pe care o are la picior. Acum, Alina Pușcaș este nevoită să stea în pat.

Alina Pușcaș este în stare gravă

Prezentatoarea a plecat în vacanță la schi, în Poiana Brașov, alături de soțul ei. Totul era frumos, până când a avut parte de un incident grav pe pârtie. O tânără a intrat în ea, apoi Alina a avut nevoie urgentă de îngrijiri medicale. Acum are o vânătaie mare la picior, însă situația putea fi și mai gravă de atât.

„Cam asta mi s-a întâmplat pe pârtia din Poiana Braşov, când pur şi simplu, o domnişoară cu snowboard-ul a intrat în plin în picioarele mele. Norocul meu au fost clăparii, astfel aş fi avut picioarele fracturate sau tăiate. Absolut supărătoare a fost reacţia ei, „e…se mai întâmplă', iar apoi a plecat. Probabil, dacă nu eram întinsă pe jos cu durerile de rigoare, aş fi putut să o opresc şi să-i fac o demonstraţie asemănătoare. Oare pe pârtiile noastre nu se aplică aceleași reguli ca peste tot în lumea civilizată?', a scris Alina Puşcaş pe Instagram.

Acum, actrița are nevoie de o perioadă prelungită de repaus.

Foto: Instagram, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Alina Pușcaș, mărturisire neașteptată despre relația cu tatăl copiilor ei: „Mi-am dat seama că nu pot ține pasul cu soțul meu'

Alina Pușcaș este în doliu! Tatăl ei a murit la 57 de ani, după o luptă grea cu o boală cumplită

Alina Pușcaș, sărbătorită pe platourile de filmare! S-a emoționat până la lacrimi: „A fost cea mai frumoasă aniversare'

Alina Pușcas revine la marea sa pasiune: „Îmi era dor de actorie!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete