Andreea Marinescu a devenit mămică pentru a doua oară! A născut un băiețel sănătos

Andreea Marinescu a devenit mămică pentru a doua oară! A născut un băiețel sănătos

 

Andreea Marinescu, colega lui Mihai Dedu și a Laviniei Petrea de la pupitrul Știrilor Pro TV de dimineață, a devenit mămică pentru a două oară! Săptămâna aceasta, Andreea a născut un băiețel sănătos.

Prezentatoarea l-a întâmpinat în familia sa pe Marc Armin, un copil vorbăreț ca mama și mâncăcios ca fratele său, Vladimir, în vârstă de 7 ani.

Am născut la Maternitatea Polizu, unde domnul conferențiar profesor doctor Nicolae Suciu și echipa lui de oameni profesioniști au avut grijă ca atât eu, cât și micuțul meu să avem toată atenția și grija de care am avut nevoie. Nașterea a fost foarte ușoară, iar familia noastră s-a mărit cu încă un băiețel pe care îl iubim nespus de mult! Marc Armin este guraliv ca mine și a avut 3 kilograme la naștere. A primit nota 10 atât de la medici, cât și de la Vladimir, fratele lui, care este complet cucerit de Marc și îi spune numai adorabilul meu',' a spus Andreea Marinescu.

Colegii din platoul Știrilor Pro TV au felicitat-o pe Andreea și i-au făcut câteva urări și micuțului Marc.

Este eroina mea! A născut a doua oară natural, un băiețel perfect și nu s-a plâns nicio clipă de nimic! Este o femeie puternică, ne-a confirmat asta încă o dată. Să fie sănătoși. O iubesc și o îmbrățișez tare, tare!', a spus Lavinia Petrea, care este și ea proaspătă mămică.

„Mi-a trimis mesaj la puțin timp după ce s-a întâmplat. Am văzut și sărmăluța și chiar am făcut o glumă: am emoții de zici că e al meu. Mă bucur tare, tare pentru amândoi și mă bucur și mai mult că s-a terminat cu bine! Mă bucur pentru copil, pentru mămica, pentru ei ca familie! Andreea are acum de tras, are 3 băieți la ușă pentru că merită ', a adăugat și Mihai Dedu.

Prezentatoarea a postat și prima poză cu copilul său.

„Armin, Marc Armin! Avem încă un baiețel de nota 10! Sunt cea mai fericită, am amandoi băieții lângă mine! Vladimir, Armin mami vă iubește enorm!', a scris prezentatoarea pe pagina sa de Facebook.

Andreea Marinescu este prezentatoare jurnalului de știri de dimineață de la Pro TV.

Pentru a vedea prima poză cu bebelușul deschide galeria foto de mai sus!

Mihaela Tudor

Citește și:

După două sarcini, arată impecabil! Cum a reușit să slăbească Alina Pușcaș în timp record

Mădălina Ghenea a născut o fetiță sănătoasă!

De ce este Ozana Barabancea singură, dar… optimistă: „Aş putea avea orice bărbat pe care mi l-aş dori'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete