Dan Badea, prima vacanță în noua formulă: el, soția și fiul lor

Comediantul și omul de televiziune Dan Badea se află la al treilea sezon în calitate de co-prezentator al emisiunii iUmor, care va avea premiera sâmbătă, 22 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1.

Dan Badea, prima vacanță în noua formulă: el, soția și fiul lor

Când nu se află pe platoul de filmare, Dan Badea este pe scena de stand-up sau, la sfârșit de an, în vacanță într-o destinație călduroasă.

„De obicei, după un an de muncă, plecam trei săptămâni sau o lunã într-un loc cu soare, că asta e bucuria, atunci când la noi e frig şi multă zăpadă, să pleci într-un loc mai călduros.

De data asta, pentru că avem copilul mic şi nu voiam să îl lăsăm acasă, nici nu aveam cu cine, am plecat doar 4 zile la Bansko, în Bulgaria.

În 4 zile nu aveam cum să mergem în ţările calde, iar cum soţia mea schiază, mai erau şi nişte prieteni la Bansko, am zis că e alegerea potrivită.

Trebuie să precizez că eu nu schiez, nu îmi plac frigul şi am fost şi foarte răcit, lucru care m-a dat peste cap complet!

Dar m-am simţit ca acasă pentru că erau o groază de români care mă opreau să facem o poză şi să mă întrebe când începe iUmor!”, a mărturisit Dan Badea, potrivit OK! Magazine.

Ce spune Dan Badea despre rolul de tată?

„Am senzația că abia acum a început viața. Viața alături de Arias este o binecuvântare, o surpriză permanentă.

Nu te pregătește nimeni pentru ce va urma, indiferent câte filme vezi, ce citești sau câți prieteni cu copii îți spun ce o să te aștepte.

Când ajung acasă după o zi întreagă de filmări la iUmor, cum se întâmplă în această perioadă, oricât aș fi de obosit, mă resetez, mă încarc, am un scop!”, a mărturisit Dan Badea.

Prezentatorul a completat: „Am fost alături de soția mea în sala de nașteri, iar momentul în care i-am auzit vocea prima oară ..

Nu conștientizezi că ai dat naștere unei vieți, până nu-i auzi glăsciorul. Atunci ne-a topit pe amândoi și de atunci topiți suntem!”.

Foto: Instagram / Facebook

Citește și:

Fiul celebrului supermodel Cindy Crawford și-a tatuat fața! Presley Gerber spune că nu-și regretă decizia

Angelina Jolie, marea absentă de la decernarea premiilor Oscar de anul acesta! Care a fost motivul?

Macaulay Culkin a decis să spună adevărul! A fost sau nu abuzat sexual de Michael Jackson?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete