Dan Badea, prima vacanță în noua formulă: el, soția și fiul lor

Vezi pozele

Comediantul și omul de televiziune Dan Badea se află la al treilea sezon în calitate de co-prezentator al emisiunii iUmor, care va avea premiera sâmbătă, 22 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1.

Dan Badea, prima vacanță în noua formulă: el, soția și fiul lor

Când nu se află pe platoul de filmare, Dan Badea este pe scena de stand-up sau, la sfârșit de an, în vacanță într-o destinație călduroasă.

„De obicei, după un an de muncă, plecam trei săptămâni sau o lunã într-un loc cu soare, că asta e bucuria, atunci când la noi e frig şi multă zăpadă, să pleci într-un loc mai călduros.

De data asta, pentru că avem copilul mic şi nu voiam să îl lăsăm acasă, nici nu aveam cu cine, am plecat doar 4 zile la Bansko, în Bulgaria.

În 4 zile nu aveam cum să mergem în ţările calde, iar cum soţia mea schiază, mai erau şi nişte prieteni la Bansko, am zis că e alegerea potrivită.

Trebuie să precizez că eu nu schiez, nu îmi plac frigul şi am fost şi foarte răcit, lucru care m-a dat peste cap complet!

Dar m-am simţit ca acasă pentru că erau o groază de români care mă opreau să facem o poză şi să mă întrebe când începe iUmor!”, a mărturisit Dan Badea, potrivit OK! Magazine.

Ce spune Dan Badea despre rolul de tată?

„Am senzația că abia acum a început viața. Viața alături de Arias este o binecuvântare, o surpriză permanentă.

Nu te pregătește nimeni pentru ce va urma, indiferent câte filme vezi, ce citești sau câți prieteni cu copii îți spun ce o să te aștepte.

Când ajung acasă după o zi întreagă de filmări la iUmor, cum se întâmplă în această perioadă, oricât aș fi de obosit, mă resetez, mă încarc, am un scop!”, a mărturisit Dan Badea.

Prezentatorul a completat: „Am fost alături de soția mea în sala de nașteri, iar momentul în care i-am auzit vocea prima oară ..

Nu conștientizezi că ai dat naștere unei vieți, până nu-i auzi glăsciorul. Atunci ne-a topit pe amândoi și de atunci topiți suntem!”.

Foto: Instagram / Facebook

Citește și:

Fiul celebrului supermodel Cindy Crawford și-a tatuat fața! Presley Gerber spune că nu-și regretă decizia

Angelina Jolie, marea absentă de la decernarea premiilor Oscar de anul acesta! Care a fost motivul?

Macaulay Culkin a decis să spună adevărul! A fost sau nu abuzat sexual de Michael Jackson?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete