Alina Pușcaș a avut probleme de sănătate din cauza unei intervenții estetice

Într-un interviu oferit în urmă cu ceva timp, Alina Pușcaș a mărturisit că, în trecut, complicațiile unei intervenții estetice ar fi adus-o la un pas de a-și pierde viața.

Alina Pușcaș a avut probleme de sănătate din cauza unei intervenții estetice

Prezentatoarea TV a dezvăluit că operația de mărire a sânilor a condus, în cazul ei, la grave probleme de sănătate. Tot ea sfătuiește persoanele dornice să-şi facă mici ajustări să aibă grijă ce medic estetician aleg.

„E foarte important să nu sari pe primul doctor care îți iese în cale. Să fie totul cu recomandare!

Trebuie să cunoști foarte bine doctorul. Dacă de la prima întâlnire ai senzația că te fușerește, mai bine mai încearcă să mergi la încă unul. Sunt mulți care fac asta”, spune prezentatoarea TV.

„La momentul respectiv, medicul era destul de mult în vizorul presei. Îl vedeam prin reviste și am zis că asta înseamnă că e bun. Nu a fost chiar așa.

Și pe mine m-a cam indus în eroare faptul că mi-a spus că putem să facem și subcutanat, fără să fie implantul sub mușchi.

Și iată că nu a fost chiar așa. La mine prima varianta a fost subcutanată și asta a fost problema.

S-a desfăcut operația. M-am dus, mi-a refăcut-o și, după trei ani și jumătate în care era ok totul, mi-a apărut o pată movulie pe sân, pe interior. M-am dus două săptămâni la rând să verifice.

Nici măcar el nu știa ce e până când a început să exfolieze partea aceea și a zis că se subțiază pielea, că trebuie să îl scoatem, că e nasol, că e clar că implantul este respins de corpul meu.

Puteau să apară probleme de sănătate, dacă nu mă grăbeam cu operația”, a declarat vedeta, pentru Spynews.ro, potrivit Clickpentrufemei.ro.

Vedeta TV este mama a trei copii, un fiu și două fiice, Alexandru (4 ani), Melissa Antonia (2 ani) și micuța Iris (1 an).

Foto: Instagram

Citește și: 

N-o să-ți vină să crezi cu se se ocupă astăzi Bianca Brad

Kate Middleton, chic la Wimbledon 2019! Ce a purtat Ducesa de Cambridge la evenimentul sportiv

Cum a slăbit Amalia Năstase 25 de kilograme?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete