Alina Pușcaș a avut probleme de sănătate din cauza unei intervenții estetice

Într-un interviu recent, Alina Puşcaş a mărturisit că, în trecut, complicațiile unei intervenții estetice ar fi adus-o la un pas de a-și pierde viața.

Alina Pușcaș a avut probleme de sănătate din cauza unei intervenții estetice

Prezentatoarea TV a dezvăluit că operaţia de mărire a sânilor a condus, în cazul ei, la grave probleme de sănătate. Tot ea sfătuiește persoanele dornice să-şi facă mici ajustări să aibă grijă ce medic estetician aleg.

„E foarte important să nu sari pe primul doctor care îţi iese în cale. Să fie totul cu recomandare!

Trebuie să cunoşti foarte bine doctorul. Dacă de la prima întâlnire ai senzaţia că te fuşereşte, mai bine mai încearcă să mergi la încă unul. Sunt mulţi care fac asta”, spune prezentatoarea TV.

„La momentul respectiv, medicul era destul de mult în vizorul presei. Îl vedeam prin reviste şi am zis că asta înseamnă că e bun. Nu a fost chiar aşa.

Şi pe mine m-a cam indus în eroare faptul că mi-a spus că putem să facem şi subcutanat, fără să fie implantul sub muşchi.

Şi iată că nu a fost chiar aşa. La mine prima varianta a fost subcutanată şi asta a fost problema.

S-a desfăcut operaţia. M-am dus, mi-a refăcut-o şi, după trei ani şi jumătate în care era ok totul, mi-a apărut o pată movulie pe sân, pe interior. M-am dus două săptămâni la rând să verifice.

Nici măcar el nu ştia ce e până când a început să exfolieze partea aceea şi a zis că se subţiază pielea, că trebuie să îl scoatem, că e nasol, că e clar că implantul este respins de corpul meu.

Puteau să apară probleme de sănătate, dacă nu mă grăbeam cu operaţia”, a declarat vedeta, pentru Spynews.ro, potrivit Clickpentrufemei.ro.

Vedeta TV urmează să devină mamă pentru a treia oară. Alături de soțul ei, stomatologul Mihai Stoenescu, Alina mai are doi copii, un fiu, Alex, și o fiică, Melissa.

Foto: Instagram

Citește și: 

N-o să-ți vină să crezi cu se se ocupă astăzi Bianca Brad

Kate Middleton, chic la Wimbledon 2019! Ce a purtat Ducesa de Cambridge la evenimentul sportiv

Cum a slăbit Amalia Năstase 25 de kilograme?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete