Mario Fresh, adevărul din spatele sărutului pătimaș cu Mira

Mario Fresh și Mira au fost în atenția fanilor la începutul săptămânii când a apărut o fotografie surprinzătoare în mediul online. Cei doi se sărutau, iar fanii au fost nerăbdători să afle ce se ascunde în spatele acestui gest.

Mira a pus internetul pe jar când a publicat o imagine în care se sărută cu Mario Fresh. Fără prea multe explicații, doar cu o inimioară desenată pe poză, fanii au început să speculeze că ar putea avea o relație, însă adevărul este altul. Mira și cântărețul au dezvăluit care este povestea fotografiei, având în vedere că Mario este într-o relație cu Alexia Eram.

Prin urmare, sărutul nu a fost decât o regie, făcând parte din noua colaborare muzicală dintre Mira și iubitul fiicei Andreei Esca. Cei doi apar în videoclip ca un cuplu, însă în viața de zi cu zi sunt foarte buni prieteni și atât.

Speculațiile privind relația dintre cei doi au apărut și pe fondul despărțirii Mirei de iubit, dar și a faptului că Mario Fresh nu a mai fost văzut atât de des în preajma Alexiei Eram. Mira și-a anunțat fanii în septembrie că s-a despărțit de iubitul său.

„A venit momentul să vă zic că da, ne-am despărțit. Cum cel mai probabil ați și bănuit. A venit momentul să fac videoul acesta pentru că era clar și evident că nu mai puteam să o ducem așa la nesfârșit cu ignoranța asta din partea mea pentru întrebările voastre. N-aș fi vrut să răspund. Era o zonă de ceață și pentru noi.

Nu știam exact, cum se întâmplă și de obicei când oamenii se despart, nu știu dacă e gata, definitiv, te apucă gândurile… Nu am mai experimentat nicio situație de genul acesta, pentru că nu m-am mai afișat cu nimeni până acum’, a mărturisit Mira pe Tiktok.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete