Bianca Drăgușanu, declarații despre iubita lui Victor Slav: „E doar o femeie care…”

Zilele trecute au ieșit la iveală câteva detalii despre actuala iubită a lui Victor Slav. Cei doi au o relație de mai bine de trei ani, însă sunt foarte rezervați și discreți în ceea ce privește viața lor privată.

Potrivit CANCAN, Selina ar fi fost model pe site-urile pentru adulți, iar reacția Biancăi Drăgușanu a fost una neașteptată. Aceasta susține că știe lucruri din trecutul iubitei fostului soț, însă niciodată nu s-a gândit să nu-și lase fetița împreună cu ei, mai ales că Sofia nu i-a spus nimic rău despre aceasta.

„În general, îmi este greu să-mi las copilul cu o altă femeie, dar, pentru că am încredere în el, știu că face alegeri corecte, că e un bărbat cerebral și că fata stă cu el. Știam de acest detaliu despre ea, dar cred că, până la urmă, nu este de condamnat pentru că este o femeie care știe ce face. Fata mea e mare, nu mi-a spus niciodată nimic rău despre ea, nu are de ce să-mi fie frică.

Până la urmă, eu sunt leoaică și nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică. Deocamdată stau liniștită! Oricum, copilul trăiește și locuiește cu mine, se duce o dată la două săptămâni la tatăl ei acasă, o zi. Deci, nu cred că cineva ar vrea să intre în conflict cu o leoaică. E doar o femeie care a avut o activitate pe care eu nu o condamn. Nu am nicio problemă! Fiecare are un trecut, un bagaj, fiecare știe ce e mai bine de făcut', a dezvăluit Bianca Drăgușanu pentru CANCAN.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au o relație decentă de dragul fetiței lor. Cu toate acestea, deși zilele trecute prezentatorul TV a mărturisit că ar vrea să petreacă Crăciunul alături de Sofia, Bianca a spus că micuța nu va sta departe de ea în această perioadă, însă el poate să vină să o vadă.

„Fata va sta cu mine de sărbători, așa cum a stat mereu. E exclus să plece cu el. Dacă vrea, poate să vină să o vadă, dar o face rar. Parcă ar sta în alt oraș. În plus, fata nu cere să meargă la el. Noi vom petrece Crăciunul în familie, va veni și sora mea', a declarat Bianca Drăgușanu pentru Playtech.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete