Alexandra Ungureanu, dezvăluiri despre modelul său din copilărie: „Îmi doream să devin…”

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi din țară. Aceasta are o voce inconfundabilă și de-a lungul timpului a scos piese care au urcat în topurile muzicale extrem de rapid.

Alexandra Ungureanu și-a găsit în cele din urmă adevărata pasiune, muzica, însă în copilărie avea alte gânduri. Amintirile sale de pe vremea când era copil sunt strâns legate de vacanțele petrecute la bunicii săi. Tot atunci, soția preotului din satul acestora devenise modelul său în viață și ar fi vrut să fie ca ea.

„La biserica din sat îmi plăcea foarte mult de preoteasă, era frumoasă, mi se părea foarte rafinată. Când eram mică, îmi doream să devin preoteasă, mă gândeam că o să fiu ca ea. Mie îmi plăcea de ea, nu voiam neapărat să mă mărit cu un preot, dar, dacă mă întreba cineva, spuneam că vreau să mă fac preoteasă', a declarat Alexandra Ungureanu într-un interviu acordat celor de la ego.ro.

Fosta câștigătoare „Bravo, ai stil! Celebrities’, în vârstă de 40 de ani, a trecut de-a lungul timpului prin numeroase momente dificile în cariera sa. Ea era de părere la începutul anilor 2000 că nu corespunde standardelor de frumusețe pentru a reuși în industria muzicală.

„Au fost foarte multe trupe care s-au făcut din fete care arătau bine. Era mult mai important să arăți bine pentru că, da, se descoperise că vocile se fac pe calculator și era mai bine așa, să vedem oameni frumoși la televizor, pentru că noi, cu toții, ne dorim asta. Eu am înțeles mai târziu, dar eram foarte frustrată în perioada aia pentru că nu corespundeam foarte bine standardului de frumusețe care avea succes în muzică, în acei ani. Mult timp am crezut că nici nu o să reușesc, până să ajung eu o femeie care are încredere în ea', a declarat artista în cadrului unui podcast acum ceva timp.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete