Gabriela Cristea, sărbători la Urgențe cu una dintre fetițe: „A avut febră și a făcut”

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la noi din țară. Acesta este activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii săi detalii din viața ei profesională, dar și cea personală.

Gabriela Cristea a fost un pic absentă anul aceste de sărbători în mediul online, însă în cadrul emisiunii „Mireasa. Capriciile iubirii” le-a dezvăluit telespectatorilor motivul pentru care Paștele a fost cu peripeții.

În ediția de luni, 25 aprilie, Tavi Clonda și-a surprins soția pășind în platou alături de micuțele lor, Thea Iris și Bella Margot Victoria. După ce au ciocnit împreună ouă, prezentatoarea a povestit prin ce au trecut de Paște. Se pare că este o „tradiție' la ei în familie ca de sărbători cineva să aibă probleme de sănătate. La fel s-a întâmplat și acum de Înviere când micuța Iris a avut o indigestie care a necesitat intervenția medicilor.

„Noi suntem niște părinți extrem de responsabili și la fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice', a povestit Gabriela Cristea, potrivit Click!.

Gabriela Cristea se confruntă și ea de câțiva ani buni cu probleme de sănătate. În urmă cu ceva timp, aceasta a mărturisit că a avut câteva crize de sciatică și în timpul unei vacanțe romantice în Italia alături de tatăl fetițelor ei.

Această problemă de sănătate nu este singura afecțiune a prezentatoarei TV. Atunci când a fost infectată cu Covid-19 a declarat la Antena Stars că a avut nevoie de consiliere psihologică din cauza unor atacuri de panică. Ea se gândea constant că familia ei ar putea fi în pericol deoarece nu avea miros și își făcea tot felul de scenarii bolnăvicioase.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete