Alexandra Ungureanu, amintiri triste de la începuturile carierei sale. Marius Moga a jignit-o: „Voi, fetele cu voce, sunteți…”

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. De-a lungul timpului, aceasta a lansat numeroase piese, a susținut concerte peste tot, însă începuturile sale nu au fost tocmai ușoare.

Alexandra Ungureanu, în vârstă de 39 de ani, a fost invitată în cadrul unei emisiuni online pe Youtube și a vorbit despre viața sa personală și cea profesională. Frumoasa cântăreață a absolvit Academia de Studii Economice din București, însă a făcut o carieră din marea sa pasiune, muzica.

De asemenea, artista și-a adus aminte de un moment mai puțin plăcut. Ea a dezvăluit faptul că Marius Moga i-a adresat câteva cuvinte dure pe care cu siguranță nu și le mai amintește, însă pe ea a frustrat-o extrem de mult.

„Moga îmi spunea: așa sunteți voi, fetele cu voce, sunteți urâțele. Eram în backing vocals. Am fost foarte supărată pe el. Dacă îl întrebi, probabil că a uitat episodul ăsta. M-a complexat foarte mult. Eram ferm convinsă că nu am să-mi găsesc locul în muzică. Mă durea.

Pe unde mă prezentam, aveam acea reținere. Îmi doream, da eu nu sunt 90-60-90. Aveam urme de acnee pe față. Nu aveam bani să mă duc în saloane. Nu eram nici foarte slabă, nici grasă. Nu știa lumea să găsească în mine acel ceva. Eram terorizată psihic', a mărturisit Alexandra Ungureanu în cadrul emisiunii de pe Youtube, potrivit FANATIK.

În ceea ce privește viața personală, Alexandra Ungureanu a trăit o dramă care nu-i dă pace nici în prezent. Foarte rar a vorbit în public despre acest lucru, însă cântăreața a fost nevoită să treacă printr-un episod extrem de urât atunci când ambii părinți s-au îmbolnăvit de cancer în același timp. Din păcate, tatăl artistei a pierdut lupta cu boala nemiloasă, iar dorul de el o mistuie și acum.

„Uneori, cred că nu am trecut cu adevărat peste acea perioadă. Sunt momente în care mi se face foarte dor de tată. Deși am schimbat telefoane, când mi-e cel mai greu, încă am tendința să îl sun. Simt nevoia să tastez în agendă… tata. Când am aflat, eu am fost în negare. Cancerul e un diagnostic de care auzi în filme, în cărți. Când auzi de amândoi, la un interval de câteva săptămâni. Mă gândeam la posibilitatea că o să rămân singură', a mai povestit cântăreața.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete