Ramona Olaru, motivul pentru care a plecat din casa lui Cătălin Cazacu: „E terminat”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează unul dintre cele mai simpatice cupluri din România. Cei doi au locuit împreună până acum ceva timp, când asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani' și-a făcut bagajele și a plecat.

Ramona Olaru este una dintre cele mai simpatice asistente TV. Mereu cu zâmbetul pe buze și cu o energie debordantă, aceasta a dezvăluit cu sinceritate motivul pentru care a ales să plece din casa logodnicului ei.

De ceva timp, Cătălin Cazacu a început să-și renoveze casa, însă din nefericire, a dat peste meseriași neserioși și timpul de execuție al lucrărilor s-a prelungit. Motiv pentru care iubita sa nu a mai putut suporta deranjul creat și a plecat.

„Nu s-a terminat pentru că se lucrează. Așa este când te scarpini cu mâna altuia. Te bazezi pe niște muncitori și atunci ei lucrează în ritmul lor, nu când ai vrea tu. Noi am zis că terminăm într-o lună, dar nu este așa. Se pare că în paralel mai lucrează și în altă parte și mai vin o zi, apoi nu mai vin câteva zile', a povestit Ramona Olaru pentru EGO.

Vedeta de la Antena 1 a mărturisit că va reveni când totul va fi gata, adăugând faptul că deși este o persoană activă nu se va implica în chestiuni amenajare sau reparații. Ea îl va lăsa pe logodnicul ei să se ocupe de tot. Mai mult decât atât, Ramona a luat și cele două pisicuțe, lăsându-l singur pe Cătălin.

„Nu am pus mâna. De fapt am vrut să mă mut pentru o perioadă ca să mă duc direct în casa aranjată. Până la urmă merit asta, nu am muncit degeaba toată viața. Doar nu mă mărit ca să muncesc în continuare. Mă mut. Am luat și pisicile, poate să doarmă liniștit Cătălin. E terminat acum fără noi', a mai spus asistenta TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete