Cristina Rus a născut! Artista și soțul ei, părinți pentru a treia oară

Artista Cristina Rus (38 de ani) a dat naștere celui de-al treilea copil. După ce s-a retras din lumina reflectoarelor, fosta jumătate a trupei Blondy s-a concentrat pe viața de familie.

Solista este cât se poate de discretă când vine vorba despre viața sa privată, tocmai de aceea, despre cea de-a treia sarcină, s-a aflat când artista era însărcinată în nu mai puțin de 7 luni.

Cristina Rus a născut! Artista și soțul ei au devenit părinți pentru a treia oară

Pe 19 ianuarie, Cristina Rus a născut cel de-al treilea copil, o fetiță, anunță exclusiv VIVA!. Artista și soțul ei, Dragoș Bîlteanu, spun că, deși nu este primul lor copil, emoțiile trăite la venirea acestuia pe lume au fost la fel de puternice.

La sfârșitul lunii octombrie a anului trecut, Cristina Rus a confirmat, în exclusivitate pentru VIVA!, că poartă cel de-al treilea bebeluș.

„Da, este adevărat. Nu că sunt însărcinată, sunt super însărcinată. Mai am puțin și nasc … În ianuarie se va întâmpla, nu știu exact data la care va vrea să vină pe lume.

Nu am ascuns până acum, dar nici nu m-am afișat că, na, eu nu mai sunt în lumina reflectoarelor. Vom avea fetiță”, spunea atunci Cristina Rus, exclusiv pentru VIVA!.

În urmă cu cinci ani, artista a decis că vrea să se retragă din lumina reflectoarelor și să se dedice mai mult vieții de familie.

Din timpul celei de-a treia sarcini, Cristina Rus nu a postat nicio fotografie în mediul online, preferând să se bucure de aceste momente doar alături de cei dragi ei.

Cristina Rus și Dragoș Bîlteanu mai au împreună doi copii, o fiică și un fiu, Cristina Maria și, respectiv, Dragoș.

Care crede Cristina Rus că este cea mai mare provocare în creșterea copiilor ei?

„Cea mai mare provocare este aceea de a nu mă lăsa prinsă în capcana rezultată din urma discuțiilor aprinse dintre [copii].

De obicei mă prind în discuțiile aprinse dintre ei și totul se termină cu «Aha, pe el îl iubești mai mult» sau «Pe ea o iubești mai mult decât pe mine».

Exersez abținerea în astfel de conflicte. E mai bine”, a declarat Cristina Rus, în urmă cu un an, pentru Qbebe.ro.

Foto: Facebook

Citește și:

Iubita lui Elon Musk a confirmat că este însărcinată în 25 de săptămâni: Am avut o serie de complicații la început

Dana Războiu, despre relația pe care o are cu primul ei soț: Nimeni nu se căsătorește cu intenția de a divorța peste 3, 5 sau 15 ani

Oana Cuzino nu este adepta intervențiilor estetice: Nu cred că mai este cazul ca la vârsta mea să corectez ceva

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete