AJUTĂ ŞI TU! Vino la concertul pentru IOAN BĂNESCU, micul geniu al chitarei clasice, prea sărac ca să-şi trateze cancerul!

AJUTĂ ŞI TU! Vino la concertul pentru IOAN BĂNESCU, micul geniu al chitarei clasice, prea sărac ca să-şi trateze cancerul!

ioan_Banescu_1_e9db0f410b

Dacă într-o zi te va întreba cineva, pe stradă, când ai salvat ultima oară o viaţă, vei putea răspunde cu mâna pe inimă: pe 30 noiembrie – 1 decembrie.

Pe 30 noiembrie şi 1 decembrie, de la ora 14.00, vino în PROMENADA, şi ascultă concertul susţinut de colegii lui Ioan Bănescu, micul geniu al chitarei clasice care se luptă cu o boală incurabilă.

Ioan Bănescu, în vârstă de numai 15 ani, elev la Colegiul Naţional Dinu Lipatti, din Bucureşti, a fost diagnosticat anul trecut cu o boală cruntă: cancer limfatic. Incredibil este faptul că multe dintre premiile sale au fost câştigate în timpul tratamentului cu citostatice.

Deşi durerea îi măcina trupul, iar părul îi cădea chiar în timpul concertelor, băieţelul reuşea să vrăjească publicul prin performanţele sale extraordinare. Acum, acordurile de chitară s-au oprit, iar el zace pe un pat dintr-un hotel din Viena, fără să-şi permită un transplant de măduvă care-i poate salva viaţa.

Situaţia disperată în care se află Ioan i-a impresionat profund pe cititorii ziarului Libertatea, care i-au sărit în ajutor. Au dat mult şi nu au cerut nimic în schimb. În conturile copilului genial s-au strâns 45.000 de euro!

Mai multe detalii aici

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri