Ajută și tu o fetiță greu încercată de soartă! Andreea Miruna Flămînzeanu are nevoie de ajutorul nostru

Flaminzeanu Miruna Andreea

Miruna, fetița unui angajat al Statului Major al Forțelor Aeriene Române trece printr-o grea încercare. La numai doi ani, micuța Andreea Miruna Flămînzeanu a fost diagnosticată cu una dintre cele mai periculoase și mai perfide boli: leucemie. Pentru că, de multe ori ursitoarele ne pun destinul la încercare, e de datoria noastră să ne mobilizăm și să rugăm îngerii să fie de partea vieții. Ajută și tu o fetiță greu încercată de soartă! Andreea Miruna Flămînzeanu are nevoie de ajutorul nostru. 

Ajută și tu o fetiță greu încercată de soartă! Andreea Miruna Flămînzeanu are nevoie de ajutorul nostru

Flaminzeanu Miruna Andreea

Revista Avantaje se alătură cu tot sufletul familiei micuței în încercarea de a-i reda acesteia șansa la viață. Leucemia este boală cumplită, iar copiii sunt principalele victime ale acestei afecțiuni. Astăzi, viața Mirunei depinde de ajutorul nostru, de implicarea noastră și de clipa magică în care hotărâm să nu închidem ochii, lăsându-i mereu pe alții să decidă.

Orice mic ajutor pentru familia Flămînzeanu înseamnă un strop de dumnezeire, înseamnă palma caldă a Harului Sfânt care ne încălzește sufletele pe care de multe ori le credem înghețate.

Să ai copilul sănătos este cel mai mare cadou pe care ți-l poate da viața, să ți se îmbolnăvească grav copilul este una din marile încercări ale destinului. Pentru ca acest destin să fie mai bun, mai blând, mai îndurător cu noi, este de datoria noastră, a fiecăruia, să-i arătăm lui Dumnezeu că nu am uitat ce înseamnă să fii un bun creștin.

Așadar, haideți să punem mână de la mână și să ajutăm un pui de om care se luptă să trăiască încă de la o vârstă atât de fragedă! Donațiile se pot depune în contul deschis la BRD pe numele FLAMÎNZEANU-SAIN Iulian-Gilbert,  număr cont: RO50BRDE410SV02022234100. De asemenea, se poate apela numărul de contact 0760 041 322 (Flămînzeanu Gilbert).

Flaminzeanu Miruna Andreea

Leucemia este un cancer al maduvei. Această boală este responsabilă pentru aproximativ 35% din toate cancerele la copii; aproximativ 1 din 1000 de copii este diagnosticat cu leucemie înainte de a împlini 19 ani, deși aceast tip de cancer este mai des întâlnit la copiii mai mici de 10 ani.

În cazul leucemiei, celulele albe anormale se divid incontrolabil în detrimentul celulelor normale din fluxul sanguin, iar tratamentul se bazează pe cure sistematice cu chimioterapie împreună cu radioterapie.

Flaminzeanu Gilbert - tatal Mirunei

Flaminzeanu Gilbert – tatal Mirunei

 

Iulia Sandu

Foto: Facebook/Ajutor pentru Miruna

Citeste și:

Gestul emoționant pe care un tată l-a făcut pentru a petrecere Crăciunul alături de fiica lui

Și-a vândut un rinichi pentru a-și cumpăra un iPhone, dar acestă decizie i-a distrus viața. Ce s-a întâmplat după?

O femeie care a născut un copil mort critică reclamele țintite de pe rețelele de socializare: Dacă sunteți atât de inteligenți încât să vă dați seama că sunt gravidă, ar trebui să fiți la fel de inteligenți să vă dați seama că micuțul meu a murit'

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate