Gestul emoționant pe care un tată l-a făcut pentru a petrecere Crăciunul alături de fiica lui

Gestul emoționant pe care un tată l-a făcut pentru a petrecere Crăciunul alături de fiica lui

Gestul emoționant pe care un tată l-a făcut pentru a petrecere Crăciunul alături de fiica lui a devenit viral pe rețelele de socializare. 

Crăciunul este sărbătoarea care reunește întreaga familie, iar pentru că și-a dorit atât de mult să fie alături de fiica lui într-o astfel de zi, un tată din Ohio s-a asigurat că visul lui va deveni realitate.

Gestul emoționant pe care un tată l-a făcut pentru a petrecere Crăciunul alături de fiica lui

Dacă unele joburi le permit oamenilor să se bucure de câteva zile libere în perioada sărbătorilor, în altele prezența angajaților este obligatorie, motiv pentru care aceștia sunt nevoiți să plece de lângă familiile lor. Pierce Vaughan este însoțitoare de bord, iar în ziua de Crăciun, aceasta a efectuat mai multe zboruri. Cu toate acestea, tânăra nu și-a petrecut Crăciunul singură și asta pentru că tatăl său, Hal Vaughan, a avut grijă să rezolve această problemă. Mai exact, bărbatul a cumpărat mai multe bilete de avion pentru a se asigura că reușește să îi fie alături fiicei lui de Crăciun.

Gestul emoționant al bărbatului a devenit viral în mediul online după ce un pasager care a călătorit alături de el a postat povestea pe Facebook.

“Am avut plăcerea să stau lângă Hal în timpul zborului către casă. Fiica lui, Pierce, a fost însoțitoarea noastră de bord care a fost nevoită să lucreze de Crăciun. Hal a decis să își petreacă sărbătorile alături de ea. Așa că el zboară alături de ea astăzi și mâine, în jurul țării, pentru a petrece Crăciunul alături de fiica lui. Ce tată fantastic! Vă doresc amândurora un Crăciun fericit!”, a scris Mike Levy pe Facebook, potrivit people.com.

I had the pleasure of sitting next to Hal on my flight back home. His daughter Pierce was our flight attendant who had…

Publicată de Mike Levy pe Luni, 24 decembrie 2018

Pentru a petrece Crăciunul alături de fiica lui, Hal Vaughan a cumpărat șase bilete de avion pentru toate zborurile pe care fiica sa le-a efectuat de Crăciun.

Foto: facebook

Citește și:

Și-a vândut un rinichi pentru a-și cumpăra un iPhone, dar acestă decizie i-a distrus viața. Ce s-a întâmplat după?

Nimeni nu îl crede atunci când își dezvăluie vârsta din buletin. Cum reușește acest bărbat să arate ca un adolescent?

O femeie care a născut un copil mort critică reclamele țintite de pe rețelele de socializare: Dacă sunteți atât de inteligenți încât să vă dați seama că sunt gravidă, ar trebui să fiți la fel de inteligenți să vă dați seama că micuțul meu a murit'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate