Și-a vândut un rinichi pentru a-și cumpăra un iPhone, dar acestă decizie i-a distrus viața. Ce s-a întâmplat după?

Și-a vândut un rinichi pentru a-și cumpăra un iPhone

Xiao Wang, un tânăr în vârstă de 24 de ani, regretă și cum decizia pe care a luat-o în urmă cu șapte ani. Bărbatul și-a vândut un rinichi pentru a-și putea cumpăra un iPhone, însă această decizie i-a distrus viața. 

Când avea doar 17 ani, Xiao Wang și-a dorit atât de mult modelul de iPhone care abia apăruse pe piață, încât a decis să facă orice pentru a-l achiziționa. Având în vedere că în grupul său de prieteni acest telefon era foarte important, iar cei care îl aveau erau considerați mult mai “cool” decât ceilalți, Xiao Wang a găsit soluția pentru a rezolva această problemă. Cum veniturile familiei erau mult prea mici pentru a cumpăra un astfel de smartphone, adolescentul a căutat diferite modalități prin care putea obține suma de bani necesară.

Și-a vândut un rinichi pentru a-și cumpăra un iPhone, dar acestă decizie i-a distrus viața. Ce s-a întâmplat după?

După ce a aflat că este nevoie doar de un rinichi pentru a supraviețui, Xiao Wang nu a mai stat pe gânduri și a căutat un spital care să accepte o astfel de intervenție.

“Un singur rinichi îmi este suficient, de ce aș avea nevoie de celălalt? De ce să nu îl vând?”, a spus tânărul, potrivit worldofbuzz.com.

Pentru că în spitalele obișnuite nu a avut succes, tânărul a găsit un loc unde să se opereze, chiar dacă nu a beneficiat de cele mai bune condiții. Xiao Wang și-a putut cumpăra telefonul preferat, însă ce a urmat după i-a schimbat viața. Deși medicii l-au asigurat că la o săptămână de la intervenție va putea duce o viață perfect normală, la scurt timp după ce a părăsit locul unde a avut loc intervenția chirurgicală, operația s-a infectat.

Din acel moment, tânărul și-a petrecut majoritatea timpului în pat, devenind dependent de dializă. Cu toate că cei care și-au dat acordul pentru operație au fost pedepsiți și obligați să plătească daune familiei, starea de sănătate a tânărului nu s-a schimbat, acesta fiind în continuare imobilizat la pat.

Foto: captură youtube

Citește și:

Nimeni nu îl crede atunci când își dezvăluie vârsta din buletin. Cum reușește acest bărbat să arate ca un adolescent?

O femeie care a născut un copil mort critică reclamele țintite de pe rețelele de socializare: Dacă sunteți atât de inteligenți încât să vă dați seama că sunt gravidă, ar trebui să fiți la fel de inteligenți să vă dați seama că micuțul meu a murit'

A slăbit 25 de kilograme, fără să meargă la sală și fără să țină dietă. Cum a reușit?

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate