Aflată la restaurant, o femeie a cerut o carafă cu apă. După prima înghițitură, a simțit arsuri puternice pe gât

Aflată într-un restaurant parizian, mai exact într-o pizzerie, o femeie i-a cerut chelnerului un pahar cu apă. Acesta a adus la masă o carafă.

A cerut o carafă cu apă, dar, după prima înghițitură, a simțit arsuri puternice pe gât

Conform www.leparisien.com, după primele înghițituri, clienta a simțit arsuri puternice pe gât și o durere de stomac puternică a cuprins-o aproape instantaneu. Primul gând care i-a trecut prin minte a fost acela că cineva a încercat s-o otrăvească. L-a întrebat pe chelner ce a pus în carafă, explicându-i că acel lichid are un gust foarte ciudat și că ingerarea lui i-a produs niște simptome neplăcute și foarte puternice. Chelnerul nu a putut găsi o explicație pentru simptomele femeii, el știind că în carafă se află doar apă.

Citeste si Bebeluș mort din cauza unei greșeli stupide a părinților săi

Ce conținea, de fapt, carafa cu “apă”

Cu toate acestea, acesta a mers la bucătărie ca să afle sursa apei din carafă. Iar misterul a fost dezlegat imediat. Pentru că mașina de spălat vase făcuse o pană, un angajat s-a folosit de respectiva carafă pentru a turna apă peste vasele murdare. Doar că în carafă nu era apă curată, ci amestecată cu detergent de vase.

Nefiind la curent nici cu defecțiunea mașinii de spălat vase, nici cu improvizația colegului care se ocupa cu spălatul vaselor, chelnerul a luat carafa și i-a dus-o clientei la masă.

După cum o cere protocolul, la fața locului au intervenit Poliția și pompierii. Din fericire, niciun alt client în afara femeii nu a mai căzut victimă neglijenței angajaților pizzeriei. Clienta a fost transferată la spital, medicii constatând că aceasta a fost intoxicată.
Citeste si 

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate