Această femeie i-a făcut o farsă soțului ei epilându-l în timp ce dormea. Răzbunarea soțului a fost de neimaginat

Unele dintre cuplurile care-și expun viața pe rețelele sociale, pe bloguri sau pe YouTube sunt de-a dreptul adorabile. Mai ales cele cu un simț al umorului aflat la cote maxime. Spre exemplu, această tânără i-a făcut o farsă soțului ei epilându-l în timp ce dormea. Glumă pe care bărbatul se pare că nu prea a gustat-o. Iar răzbunarea nu a întârziat să apară.

Niko și Cristal Valdes sunt un cuplu de youtuberi care, de ceva timp, sunt în război. Asta pentru că tânăra a avut chef de o glumă pe care soțul ei nu a apreciat-o așa cum și-ar fi imaginat ea.

I-a făcut o farsă soțului ei epilându-l în timp ce dormea

Cristal s-a gândit să-i demonstreze soțului ei cât suferă femeile pentru a fi frumoase pentru bărbați. Și ce durere este mai mare decât aceea cauzată de smulgerea părului? În consecință, tânăra l-a păzit pe Niko să adoarmă și și-a pus planul în aplicare. Bărbatul s-a trezit cu o porțiune epilată pe gambă. Așa că i-a încolțit în minte ideea răzbunării. Și ce răzbunare e mai dulce decât plata cu aceeași monedă?

Bărbatul i-a plătit cu aceeași monedă

Astfel că, în timp ce Cristal dormea, Niko i-a lipit peste ochi o bandă cu ceară. Trezită de gestul partenerului său de viață, tânăra s-a panicat instantaneu la gândul că-și va pierde sprâncenele. Paralizată de frică și în pragul unei crize de plâns, Cristal nu a fost în stare să zică altceva decât să repete: “Nu, nu, te rog, nu!“.

Niko a încercat în zadar s-o convingă că i-a făcut o glumă drăguță. Însă gestul lui i-a provocat o adevărată criză de furie. La capătul a cinci minute în care Cristal ajunsese în pragul disperării, bărbatul i-a dezvăluit faptul că banda respectivă este acoperită cu scotch pe partea pe care se află ceara, astfel încât nu există niciun risc ca sprâncenele să rămână lipite de ea. Femeia nu s-a lăsat prea ușor convinsă de explicația bărbatului și a continuat să-l lovească și să-l insulte.

Citeste si

Fetița de la fereastră. O familie a vrut să adopte acest copil, dar agenția de adopții le-a transmis părinților că fac o mare greșeală

Bebelușul i-a salvat viața acestei femei. Ce a aflat în timpul unei ecografii?

Reacție revoltătoare a unui judecător vizavi de cazul unei femei abuzate sexual: Te-ai gândit că ai fi putut evita violul ținându-ți…?'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate