Afacerea mea – bijuterii cu pietre pretioase

Afacerea mea – bijuterii cu pietre pretioase

TeKa Bijoux
In urma cu cinci ani am decis sa pornesc o afacere cu bijuterii cu pietre pretioase, intr-un moment de cumpana economica. Conduceam deja o firma de acest profil si trebuia sa aleg intre a face reduceri de personal sau a gasi activitati complementare care sa justifice mentinerea numarului de angajati.

Chiar in acea perioada am primit un cadou de la sotul meu: un set de bijuterii din argint, perle si onix. si, in acel moment, am stiut ce trebuia sa incerc: m-am gandit la o extindere a activitatii pe un alt tip de produs: modele de bijuterii unicat sau de serie foarte mica, lucrate manual, din pietre semipretioase si argint.

Teodora si Catalina
Ele sunt diferite in primul rand pentru ca au suflet, sufletul celor care le creeaza si pentru care fiecare detaliu e foarte important. Le-am denumit TeKa Bijoux de la numele fetelor mele, Teodora si Catalina, cele mai frumoase fete din lume.

Cu siguranta copiii au fost sursa mea continua de inspiratie si, mai ales, de curaj pentru a merge mai departe in momentele dificile, care n-au lipsit nici ele. Toate acestea au insemnat multa munca si desigur mai putin timp petrecut alaturi de familie, mai putine iesiri, mai putine vacante, dar cu totii m-au sustinut intotdeauna in ceea ce am facut.

Fetele mele sunt incantate de creatiile mele, Teodora este deja implicata activ, Catalina doar le admira deocamdata si le poarta pe cele adaptate varstei ei. Mama mea este in acelasi timp si partenera mea in aceasta afacere, dar si omul care ma ajuta preluand multe dintre sarcinile mele casnice si din ingrijirea copiilor.

TeKa Bijoux Anca Nistor

Sotul meu si, cu siguranta, cel mai bun prieten pe care l-am avut vreodata, imi da curaj atunci cand lucrurile sunt mai dificile, dar in acelasi timp, ma si trezeste la realitate cand ma ia valul. Ei toti sunt cei care ma motiveaza, ma sustin si imi dau permanent sentimentul de echilibru.

Fara sustinerea si dragostea lor probabil ca acest vis frumos n-ar fi devenit realitate. Imi e destul de dificil sa ma impart intre ei si afacerea mea; e o munca de creatie, pentru ca o bijuterie lucrata manual e diferita de una de serie prin munca si timpul pe care le inglobeaza.

Este o munca sustinuta, incepand cu alegerea pietrelor, crearea modelelor si pana la ultimele finisaje, pe care n-o poti face fara pasiune si implicare.

■ Despre povestea TeKa citeste pe www.tekabijoux.ro.

Ce am adus nou:

◆ Am extins afacerea cu un alt proiect special, un centru SPA: Skin Solutions, cu gama de produse cosmetice naturale de lux, Elemis, din Marea Britanie.

◆ Am lansat o minicolectie de bijuterii de vara si o gama pentru micile domnisoare.

Adrian Ciltan
Foto: arhiva personala

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Relatii