Adriana Trandafir a făcut spectacol în Iordania

Actrița Adriana Trandafir, alături de fiica ei, Maria Speranța, au părăsit competiția Asia Express. Cu un picior în ultima țară a competiției, Israel, cele două au primit piatra roșie, adică au fost eliminate.

Nu este prima dată când Adriana Trandafir își dezvăluie talentul actoricesc într-un show de televiziune. Însă participarea în competiția Asia Express ne-a înfățișat-o pe Adriana Trandafir în deplinătatea sa. O femeie puternică și sensibilă totodată, o mamă și o prietenă, o adversară puternică, o personalitate demnă, o actriță cu o creativitate deosebită.

Nevoite să participe în cursa pentru ultima șansă din Iordania, cele două, alături de ceilalți participanți, au trebuit să creeze un spectacol, având la punct de pornire un colț de vândut cafea, o tradiție iordaniană.

Atmosfera din echipa Adrianei Trandafir a fost extrem de tensionată, cu certuri mari între mamă și fiică. Adriana a fost chiar la un pas de a părăsi competiția. Însă aflată în fața publicului, aceasta s-a remontat și a pus în „scenă' un spectacol cu muzică, dans, ritm și chiar și figuri de gimnastică. Adriana Trandafir și-a condus publicul acolo unde a vrut și a primit punctaj maxim din partea celor prezenți.

Acest lucru însă nu a fost suficient. Cele două au ajuns pe ultimul loc în această competiție, iar piatra care s-ar fi putut dovedi a fi salvatoare a fost eliminatorie.

Vezi mai multe curiozitati despre Iordania!

Adriana Trandafir: „Războiul nu s-a pierdut'

Mesajul de despărțire al celor două a fost extrem de emoționant. Adriana Trandafir a adresat fiecărei echipe câteva cuvinte de apreciere.

„Războiul nu s-a pierdut. Războiul noi l-am câștigat încă de la început, când nu am ieșit nici din prima, nici din a doua, nici din a treia. Și uite, așa, câte războaie am câștigat? Nouă!', a povestit Adriana Trandafir.

„Este ireal că suntem aici. Este ireal în continuare. Nu sunt supărată că am ieșit. Nu am absolut niciun gând rău, a fost o poveste extraordinară. Noi aici am concurat cu noi și adevărul este că după nouă etape, ne-am depășit pe noi', a completat Maria Speranța.

„Noi toți am savurat poveștile Adrianei', a spus și Elwira Petre. „Am aflat despre ea că a trecut prin foarte multe lucruri, greutăți, lucruri neplăcute'. „Ea are o experiență de viață din care putem să învățăm lejer', a completat și Mihai Petre.

Adriana TrandafirSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Când aflăm ce echipă a câștigat Asia Express?

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete