Din ce face bani Ioana Filimon după ce a fost eliminată de la „Bravo, ai stil”. S-a mutat la Țimișoara și nu vrea să mai apară la TV

Ioana Filimon a fost descalificată și eliminată de la „Bravo, ai stil', în gala de sâmbătă, 13 noiembrie. Fosta Miss România a luat o decizie radicală, aceasta a plecat din București și renunță la viața mondenă.

Ioana Filimon locuiește acum în Timișoara, acolo unde are și o afacere. Așa câștigă bani, se întreține singură. Referitor la viața ei în televiziune, aceasta a spus că a pus punct, nu își mai dorește să apară pe micul ecran.

„Sunt în Timișoara și mă ocup de afacerea mea în continuare. Am o agenție de marketing și publicitate și am și panouri LED, în Timișoara. Din activitatea asta câștig suficient cât să mă întrețin, mai ales că astea merg, toată lumea-și face publicitate. S-a ivit ocazia și am decis că e ceva ce mi-ar plăcea.

La București nu mai vreau să mă întorc! Vreau să mă retrag din lumina reflectoarelor. Dau viața de Capitală pe Timișoara, gata! Nu știu dacă e vorba neapărat de vârstă, dar acum e mai bine pentru mine să-mi văd de treburile mele. Mi-am făcut damblaua cu Bucureștiul, am stat acolo, am tot făcut chestii, acum trebuie să mă ocup și de mine și de viitorul meu', a declarat vedeta pentru cancan.ro.

ioana-filimon-descalificata-de-la-bravo-ai-stil-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Ilinca Vandici a anunțat că Ioana Filimon a încălcat regulamentul

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, a fost cea care a făcut anunțul. „Ioana Filimon lipsește. Vă spuneam că la începutul emisiunii că am de făcut un anunț extrem de important. Ei bine, a venit momentul să vă spun că din cauza încălcării regulamentului acestei competiții, cu părere de rău, începând din acest moment Ioana Filimon este descalificata și nu mai face parte din competiția noastră. Nicio reacție?’, a anunțat prezentatoarea competiției de stil. Majoritatea concurentelor și-au dat seama că se întâmplă ceva cu Ioana Filimon, căci concurenta nu se prezentase nici la machiaj. „Eu știam, nu am cum să mă fac surprinsă’, a declarat Nicoleta Dragne.

„Am aflat și noi azi, de fapt, ne-am dat seama, cel puțin eu mi-am dat seama pentru că Ioana venea deseori prima la machiaj și azi a lipsit. Și am presupus că nu mai vine’, a spus Viviana Sposub. În ultimele ediții, fosta Miss România a anunțat că ar fi împăcată dacă ar fi eliminată din competiție deoarece simte că nu mai poate face față. Mai mult decât atât, ea a fost implicată în mai multe certuri cu Mădălina Pamfile, scrie kanald.ro. „Îmi pare foarte rău, îi doresc mult succes în tot ce face. O să îi simțim lipsa în competiție, însă este clar că zarurile au fost aruncate, iar lucrurile au fost decise. Acesta este regulamentul emisiunii la care toate, fără nicio excepție, vă veți supune și v-ați supus până acum’, a încheiat Ilinca Vandici anunțul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete