Finala „Asia Express”, sezonul 4. Când aflăm cine primește premiul în valoare de 30.000 de euro

După săptămâni de zile de competiție, „Asia Express', sezonul 4, ajunge la final. S-a aflat când are loc ultima cursă, aceea pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Drumul Împăraților din Asia Express a început în Turcia. Acolo 9 echipe au descoperit cât de frumoasă, dar și grea este competiția de la Antena 1. Connect-R și Shift, Mihai Petre și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera Buble, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco Paglieri, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza Natanticu, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Anca Ungureanu, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug au acceptat provocarea „Asia Express'. Pe parcursul traseului, unii au fost eliminați din competiție în Georgia, o nouă echipă va părăsi concursul în Iordania, iar altele în Israel, ultima țară.

Așadar, după săptămâni de competiție sfârșitul e aproape. Conform a1.ro, finala „Asia Express' de pe Drumul Împăraților are loc pe 28 noiembrie 2021, de la ora 20:00. În seara de duminică, 28 noiembrie, fanii „Asia Express' vor afla răspunsul întrebării care stă pe buzele tuturor: „Cine sunt câștigătorii Asia Express?'.

asia-express-inainte-de-israel-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Care e marele premiu de la „Asia Express', sezonul 4

Cei care vor câștiga acest sezon vor încasa și un premiu în valoare de 30.000 de euro, dar și toate amuletele pe care le-au dobândit pe parcursul concursului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete