Adriana Trandafir, mărturii uluitoare din copilăria sa: „Aș fi făcut ce își dorea familia mea, să fiu…”

Se află în lumea artistică de mai bine de patru decenii, iar în tot acest timp, a încercat să-și facă cât mai bine meseria. Adriana Trandafir a mărturisit cu sinceritate că încă de la o vârstă fragedă și-a dat seama care este drumul profesional pe care vrea să meargă.

Actrița interpretează acum rolul Linei Boască, din cadrul serialului „Fructul oprit', și formează un cuplu de olteni alături de Marian Râlea.

„De la șase ani am știut că vreau să fac actorie. La 18 ani am reușit din prima să intru la facultate', a povestestit Adriana Trandafir.

Adriana Trandafir, mărturii uluitoare din copilăria sa

Inițial, părinții aveau alte planuri pentru ea. În ciuda dorințelor lor, Adriana a ales alt drum.

Am respect pentru fiecare profesie. Dacă nu făceam asta și aș fi făcut ce își dorea familia mea, să fiu bibliotecară în sat, aș fi fost cea mai bună bibliotecară! De asta sunt sigură, dar așa a fost să fie! Destinul i-a contrazis. M-am bucurat din plin de ajutor primit de Sus! Îi mulțumesc Celui de Sus și pentru lucrurile grele și rele prin care m-a pus să trec, pentru că așa am ajuns să mă pot bucura, am ajuns să descopăr gustul fericirii', a mărturisit Adriana, care în prezent se poate mândri cu o carieră artistică ce durează de mai bine de 40 de ani.

„ < < Dacă îți dorești cu adevărat ceva, tot universul conspiră la realizarea lui > > , așa și cu mine. Sunt foarte fericită că fac parte din proiectul acesta, care este prioritar pentru mine în momentul de față. A venit exact când trebuia, ca să apuc să mă și bucur de el cu adevărat. Faptul că fac parte din serialul acesta, cu o așa o distribuție și cu o așa echipă și cu atâtea idealuri, aproape că nu pot să fac față bucuriei', a adăugat Adriana Trandafir.

Pentru a vedea mai multe imagini cu actrița, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Antena 1, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Adriana Trandafir, într-o ipostază incendiară! Actrița a dans din buric: „Arăți foarte bine'

Adriana Trandafir, mărturisiri din spatele vieții de actor: „Umorul a fost medicamentul meu salvator în multe situații'

Adriana Trandafir a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit actrița?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete